avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Activitate masumzg

Activitate masumzg

Răspuns la discuția Bani pentru prima căsătorie
Cornel Vasile a scris:

Nu exista decat o Hotarare la nivel de muncipiul Bucuresti .

Detalii : Stimulent financiar pentru constituirea familiilor
[ link extern ]

Dar la Constanta?
Citeam cu ceva timp in urma despre acest proiect de lege. Este in vigoare? Daca da, ce pasi trebuiesc urmati pt prima casatorie.

Multumesc anticipat.
Buna ziua, doresc si eu sa stiu ce formalitati trebuie sa indeplinim pentru ca logodnica mea ( moldoveanca cu cetatenie romana ) sa se mute cu mine in Romania si sa stea definitiv. Multumesc anticipat.
Buna seara, as dori sa stiu si eu care sunt documentele necesare pentru casatorie cu cetatea moldovean in romania. Multumesc anticipat.
Buna seara, doresc si eu sa stiu daca am nevoie de pasaport pentru a merge la Chisinau. Sunt cetatean Roman iar prietena mea este cetatean Moldovean, si doresc sa ma duc la ea.
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Acte necesare Internet Cafe.
Multumesc frumos!
Buna seara, am tot cautat si nu am gasit nicaieri. As dori si eu sa stiu care sunt actele necesare pentru un internet cafe, si taxele si impozitele pentru o asemenea afacere. Multumesc frumos.
va multumesc frumos. foarte mare ajutor! multumesc din suflet
Doresc si eu sa stiu ce acte sunt necesare pentru casatoria cu cetatean rus. Ea are si un copil, de care tatal nu a vrut sa stie nimic. Doresc sa stiu si ce acte sunt necesare pentru ca ea sa vina sa traiasca in romania cu tot cu cel micut. Si cam cat timp ar dura totul. Multumesc anticipat.
Discuție Hotarare CEDO
ce inseamna cand intr-o hotarare cedo despagubirea baneasca se tine sub rezerva? multumesc anticipat.