BUNA ZIUA DAR IN AFARA DE PROPRIREA PE SALARIU SE MAI POATE AJUNGE SI ALTE MASURI DE RECUPERARE (DACA PERSOANA NU ARE ALTE BUNURI)
buna ziua o persoana are salariu minim pe economie (690ron)din care are o proprire de 250ron ,a mai primit o executare silita in ianuarie de la alt credit si urmeaza sa fie pusa in aplicare,iar acum a primit o somatie de la un card de credit in valoare de 1900ron .intrebarea este cum vor evolua lucrurile? se poate ca ultimile 2 credite sa se cumuleze( o data ce la cardul de credit a fost trimisa o instintare de proprire pe contul,care sa si pus in aplicare ,de aceia s-a ajuns in aceasta situatie rata de la card este trimisa in contul creditului cu executarea din ianuarie) va multumesc anticipat pentru raspuns
buna ziua as vrea sa stiu care este vina casierului daca un produs a avut alt pret pe bonul fiscal decat la raft,stiu ca se plateste diferenta dar decizia de a inapoia bani din casa o poate lua casierul si inca ceva imi poate face mie proces ca am refuzat sa-i restitui suma ???????? si inca o intrebare daca salariu brut este 800+bonuri 20 care e salariu net ?????
daca nu am nici venituri ce imi pot face ???
buna ziua va rog un raspuns cat mai urgent in urmatoarea problema '"am primit o somatie mobiliara in care mi se cere sa achit o suma de bani in termen de o zi,daca nu sunt obligata ca conform art,188.alin.2 sa declar toate bunurile mele mobile si imobile pe care le am precum si cele in proprietate comuna sau devalmasie,precum si toate veniturile mele,conform art.646 alin.2 "" intrebarea este daca eu stau cu parinti si momentan sant in somaj ce se poate intampla,pot sa afecteze proprietatea parintilor ??????????
ba da actul in casei apare si ea ,dar a fost casnica si asa ca plata a fost facuta de tata care detinea bani
ce drepturi sau ce argumente pot sa aduc in spijinul meu ,ca sa nu pot fi data afara din casa de catre tatal meu.Pe scurt propietar este tatal meu,mama a murit acum cateva luni ,iar eu stau cu ei de cand am divortat ,in casa mai este un frate pensionat pe caz de boala care vrea sa plec pentru a ramane el in casa {motivul pensionari este o boala mintala}.De an de zile ii intretin iar o parte din bunurile din casa sant cumparate de mine ,iar acum efectiv ma amenita sa plec ca"" ei sant stapani casei si pot face ce vor""as o fi ??????????
in cate zile se depune contestatia si ce se intampla dulpa aceia
am girat casa pentru un credit unei cunostinte acum 2 ani ,in acest timp am fost plecat din tara si am revenit acum 2 luni ,zilele trecute m-am trezit la usa cu executoru judecatoresc ca imi pune sechestru pe casa avand o asa zisa hotarare judecatoreasca de care eu nu am stiut nimic ,ce pot face in aceasta situatie ca am fost dat afara din casa
buna ziua ,contabila a constatat ca rapoartele z nu sant trecute cronologice in registru de casa