Iuliu maniu este un bulevard cu 3 benzi de circulatie pe sens. Viteza maxima obligatorie este de 30km/h, in apropierea unei intersectii sau treceri de pietoni, doar la strazile cu o banda de mers pe sens. Cunosc foarte bine legislatia rutiera, am permis de profesionist, insa nu sunt in masura sa ma reprezint singur in depunerea unei contestatii sau judecata
Nu l-am fortat. In lege scrie clar ca pot trece daca nu pot sa opresc masina in conditii de siguranta. Iar eu aveam 50km/h si 3 metri pana in intersectie, deci nu aveam cum sa opresc masina
Azi noapte cand ma intorceam de la munca, m-a oprit politia, chipurile ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, desi eu trecusem pe galben. Dar na.. e cuvantul meu contra cuvantului lor. Mi-au facut proces verbal, mi-au retinut permisul, insa nu am semnal procesul verbal, iar la mentiuni am spus: ''mi se pare ca am simtit un miros de alcool de la agent sau din imprejurimi'' !
In fine..tamtam mare.. au incercat o jumatate de ora sa ma convinga sa nu scriu acest lucru la mentiuni, cu fel si fel de tactici!
A venit un superior, al agentului care m-a oprit, l-a testat si i-a iesit 0 la aparatul alcool test.
Procesul verbal tot nu l-am semnat. M-au amenintat ca imi mai vor trimite acasa o amenda de 1000 ron pentru ca l-am insultat pe politist spunand ca miroase a alcool, dar eu le-am explicat clar, ca am fost FOARTE CLAR spunand ca MI SE PARE, nu l-am acuzat direct.
As vrea sa contest decizia lor, de a-mi retine permisul, si as avea nevoie de ajutor. Si inca o informatie, daca este posibil ca pe viitor sa primesc acasa amenda de 1000 ron daca nu mi-au scris-o atunci pe loc!
Buna ziua. Un prieten al meu a vazut pe un camp niste stupi de albine nepaziti si a furat si el 4-5 stupi. Proprietarul a fost la politie si a aflat ca el a fost. Ce poate pati? mentionez ca are cazieru curat nu a mai facut niciodata nimic.
Buna seara.
As dori si eu ce presupune in cazul unui dosar partea : Intimat, Reclamant cu privire la Obiect: Radierea.
Procesul este intre o persoana si o firma unde a lucrat. Si as dori sa stiu ce presupune in cazul unui dosar radierea.
Materie juridică: Comercial.
Buna ziua. Acum 4-5 zile am luat legatura cu un bulgar printr-un prieten pentru ca acesta sa imi faca actele la masina pe bulgaria. Acesta mi-a cerut 200 de euro si mi-a spus ca imi face asigurarea si itp-ul din ei. Dupa 2 zile acesta a venit si mi-a facut doar asigurarea si nu m-ai mi-a dat nici un ban inapoi. Ma pot duce la politie sa depun o plangere pentru inselaciune?asigurarea a costat doar 100 de euro.
Buna seara. Am fost agresat de o persoana ieri. In urma careia agresorul a primit amenda 1000 RON. As dori sa stiu ce fel de amenda a primit agresorul. Si daca asta sa intamplat vineri si eu luni ma duc la medicina legata pentru eliberarea certificatului medico-legal si pana atunci nu se mai vede semn nimic, ca mai sunt foarte putin umflat pe o parte a obrazului si pana luni nu cred ca se mai vede. Am fost la spital la camera de garda sa ma treaca in registru. Dar mai mi se elibereaza acest certificat?