avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate locatarul23

Activitate locatarul23

buna.daca ma poate ajuta cineva sa ma lamureasca cu privire la dreptul de lucru in germania.lucrez la o firma de un an si un pic cu contract.as vrea sa plec de la aceasta firma ca nu plateste prea bine dar am auzit ca daca plec nu am drept de lucru!!!e adevarat???unde as putea sa ma interesez pentru acel (arbeiterlaubnis) se spune parca.va multumesc.
am lucrat in germania anul trecut 7 luni,am auzit ca as putea recupera o parte din impozitul ce mi sa retras din salar in germania.este adevarat sau sunt doar povesti? va multumesc.
Buna ziua , am depus la DSP Mures pentru Bucuresti dosarul cu actele necesare pentru elibererea certificatului de conformitate pentru asistenti medicali , cu ajutorul caruia pot primi drept de munca si in strainatate.
Dosarul a fost depus in luna noiembrie 2010 si inca nu am nici un rezultat .
Ce pot face ca sa urgentez rezolvarea problemei?
buna ziua.ajutatima va rog cu niste idei cam ce as putea face sa-mi recuperez banii dati la stat(impozit) masina a fost furata acum 10 ani si numai acuma am radiat-o fiind plecat in strainatate.de la finante mi sa spus de ce nu am informat in momentul in care a fost furata.cei de la politie abia acuma mi-au eliberat o adeverinta cu care am reusit sa radiez masina din circulatie si de la primarie.
buna ziua.am cumparat anul trecut un apartament la mansarda,pana acuma nu prea am avut probleme numai ca aseara cand am ajuns acasa am vazut ca intro camera daca vroiam sa stau riscam sa imi vina tavanul in cap care e din rigips pentru ca sa udat.vreau sa va intreb?mai pot sa trag pe cineva la raspundere pentru lucrul acoperisului care e facut de mantuiala.eu am platit integral apartamentul si e pe numele meu.va multumesc.
buna ziua.vreau sa va rog sa imi spuneti aproximativ cam ce acte imi trebuie pentru deschiderea unei farmacii.si ce conditii trebuie sa ai la acel spatiu?va multumesc.LA MULTI ANI TUTUROR
salut.ajutatima va rog cu niste sfaturi.am cumparat un apartament la mansarda si odata cu venirea iernii sau umplut scocurile cu apa si zapada inghetata iar acum sau format turturi peste tot care stau sa cada.jos e un trotuar foarte circulat toata ziua.sunt eu de vina daca se intampla un eveniment nefericit sau cine raspunde?va multumesc.