ma lupt cu lic program sportiv n rotaru din constanta ptr ca nu vor sa mi dea bursa socilala fiului meu de 12 ani care are ces/ adhd ptr ca motiveaza ca iau alocatia de hrana de la cjrae constanta. fiul meu beneficiaza sau nu de bursa sociala? am intrebat peste tot si nimeni nu a stiut sa mi rasp.
oug65/2014 prevede alocatie de hrana pentru copii cu ces/creinte speciala. la constanta sint bani dar consiliul judetean nu vrea sa i dea parintilor prin scoli asa cum prevede legea. ce e de facut in acest sens?
DE CE NU PUTEM SA II STERILIZAM? VORBIM CU TOATE CABINETELE VETERINARE DIN CONSTANTA SI II STERILIZAM. FIECARE CABINET CHIAR NU POATE SA FACA O POMANA DE ACEST FEL? EU SUNT ASISTENT MEDICAL GENERALIST SI DACA OMUL MA CHEAMA SA-I FAC O INJ SI NU ARE BANI I-O FAC. ASA SI VETERINARII AR PUTEA SA FACA STERILIZARI GRATUIT. NU CRED CA AR FI CHIAR ASA O MARE PAGUBA....
SUNT ASISTENT MEDICAL GENERALIST SI DORESC SA-MI INFIINTEZ P.F.I. CUM PROCEDEZ SI DE UNDE INCEP SI NU IN ULTIMUL RIND CAM CIT M-AR COSTA ACEASTA INFIINTARE?