avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate bbv_040270

Activitate bbv_040270

ma lupt cu lic program sportiv n rotaru din constanta ptr ca nu vor sa mi dea bursa socilala fiului meu de 12 ani care are ces/ adhd ptr ca motiveaza ca iau alocatia de hrana de la cjrae constanta. fiul meu beneficiaza sau nu de bursa sociala? am intrebat peste tot si nimeni nu a stiut sa mi rasp.
oug65/2014 prevede alocatie de hrana pentru copii cu ces/creinte speciala. la constanta sint bani dar consiliul judetean nu vrea sa i dea parintilor prin scoli asa cum prevede legea. ce e de facut in acest sens?
AM TERMINAT PROCESUL DE DIVORT. CUM IL EVACUEZ PE SOT IN CONDITIILE IN CARE IMOBILUL ESTE AL MEU?
DE CE NU PUTEM SA II STERILIZAM? VORBIM CU TOATE CABINETELE VETERINARE DIN CONSTANTA SI II STERILIZAM. FIECARE CABINET CHIAR NU POATE SA FACA O POMANA DE ACEST FEL? EU SUNT ASISTENT MEDICAL GENERALIST SI DACA OMUL MA CHEAMA SA-I FAC O INJ SI NU ARE BANI I-O FAC. ASA SI VETERINARII AR PUTEA SA FACA STERILIZARI GRATUIT. NU CRED CA AR FI CHIAR ASA O MARE PAGUBA....
ACTUALMENTE SUNT IN SOMAJ SI DORESC SA DIVORTEZ CIT MAI IEFTIN CU PUTINTA. CUM PROCEDEZ?
SUNT ASISTENT MEDICAL GENERALIST SI DORESC SA-MI INFIINTEZ P.F.I. CUM PROCEDEZ SI DE UNDE INCEP SI NU IN ULTIMUL RIND CAM CIT M-AR COSTA ACEASTA INFIINTARE?