avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate tibiard

Activitate tibiard

Răspuns la discuția nivel diurna externa
multumesc, credeam ca in sectorul privat ar putea fi 2,5 x 35
As dori sa stiu care este nivelul maxim deductibil al unei diurne acordate pt. o delegatie in Gemania al unui angajat al unui SRL.

multumesc
Răspuns la discuția raspunderea administratorului
Suma datorata este din 2011 , s-a instituit poprire pe conturi , se achita lunar o suma care insa abia ar acoperii curentele si ceva in plus , dar un calcul destul de simplu arata ca datoria se poate stinge in acest ritm cam in 3 ani...asta daca totul merge binisor.
Răspuns la discuția raspunderea administratorului
Va multumesc pt. raspuns . Datoria la bugetul de stat depaseste cu mult limita la care se poate cere insolventa , in calitate de administrator ce ma sfatuiti sa fac, sa cer eu declansarea procedurii de insolventa?
Buna ziua
In calitate de administrator al unei societati comerciale care avand o datorie mare la Finante si furnizori , nu insa si la banci , si care probabil va intra in insoventa exista posibilitatea ca administratorul sa raspunda cu averea personala?Nu s-a incalcat in nici un fel legea , nu s-au folosit fonduri sau bunuri in interes personal sau a unei alte persoane sau societati.Proprietatile personale vandute sau donate membrilor familiei pot fi afectate?
Va multumesc mult

Va multumesc
buna ziua , am o intreprindere individuala deschisa din 2010 , as dori sa aflu daca in acest an trebuie sau nu sa depun declaratia 220 sau ce alte declaratii trebuie depuse.Mentionez ca nu sunt platitor de tva si am optat pt. determinarea venitului in sistem real.
Va multumesc
Buna ziua
In acest an voi incheia un contract de arendare in calitate de arendator, va trebui sa declar in luna mai a anului viitor un venit estimat pt. impozitare sau este suficient ca atunci cand incasez arenda in bani sa fac o declaratie la fisc sustinuta de o adeverinta de la arendas?. Va multumesc si astept raspunsul dvs.
Buna seara.
Am infiintat in 2010 in luna iunie o Intreprindere Individuala neplatitoare de tva.
In termenul legal am depus declaratia privind venitul estimat care a fost mai mic decat cel realizat.In acest caz va rog sa imi spuneti..trebuie sa depun vreo declaratie rectificativa? si in ce termen?
Va multumesc mult.
Răspuns la discuția intreprindere individuala
Va multumesc!
Răspuns la discuția intreprindere individuala
Va multumesc. Ma uitasem - desi nu sunt de specialitate- la in "norme contabilitate partida simpla" pct. 43.e si nu imi era clar.

La mine situatia este urmatoarea: sediul Intreprinderii este proprietate personala insa nu adresa de domiciliu.Ma intrebam in acest caz cum pot sa deduc din cheltuieli....