cunosc pe cineva care opereaza bancomate in anglia si am inteles ca a fost retinut ,fiind la prima abatere curiazitatea mea este ce anume i s-ar putea intampla va multumesc anticipat
am avut o matusa care dupa 25 de ani de casatorie a divortat si sa facut partaj cu sotul ei, dupa 10 ani sa recasatorit cu fostul sot mutanduse si locuind la el, dupa 7 ani de casatorie matusa a decedat. Intrebarea mea este daca am dreptul la mostenire din partea ei , daca da ...de ce ??/...daca nu.. de ce nu ?????? ms mentionez ca ei nu au avut copii .
Apropo de titlul de mai sus cine poate sa ma lamureasca in legatura cu legea 245/2005 mai exact exista vreo lege care sa o contrazica in sensul sa tina partea sau sa protejeze Ministerului Finantelor Publice in cazul in care finantele publice sunt buni de plata a unei sume foarte mari in euro ?? ms anticipat
Buna ziua eu asi dori sa imi schimb numele de familie din motiv personal, sa zicem si am cateva nelamuriri in aceasta privinta cum ar fi : mi se schimba si CNP ul in acelasi timp? sau ma rog ultimele 6 cifre , si cat de complicat ar fi acest lucru si din ce punct de vedere daca poate sa ma lamureasca cineva , va multumesc anticipat !
Am o hotarare de partaj din anul 2000 ne executata pe o suprafata de teren pe care are act de vanzare-cumaparare alta persoana si stapaneste . Pot sa imi fac cadastru pe acest teren in baza hotararii ? multumesc
Buna ziua am imprumutat o suma de bani printr un act notarial unei persoane , persoana in cauza a decedat iar fiul acesteia a acceptat succesiunea , pentru executarea sumei domnul executor mi-a cerut titlul personal de mostenitor .... intrebarea mea este ce este acela si de unde sa fac rost de el ?