avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Activitate marius_no87

Activitate marius_no87

cunosc pe cineva care opereaza bancomate in anglia si am inteles ca a fost retinut ,fiind la prima abatere curiazitatea mea este ce anume i s-ar putea intampla va multumesc anticipat
am avut o matusa care dupa 25 de ani de casatorie a divortat si sa facut partaj cu sotul ei, dupa 10 ani sa recasatorit cu fostul sot mutanduse si locuind la el, dupa 7 ani de casatorie matusa a decedat. Intrebarea mea este daca am dreptul la mostenire din partea ei , daca da ...de ce ??/...daca nu.. de ce nu ?????? ms mentionez ca ei nu au avut copii .
Apropo de titlul de mai sus cine poate sa ma lamureasca in legatura cu legea 245/2005 mai exact exista vreo lege care sa o contrazica in sensul sa tina partea sau sa protejeze Ministerului Finantelor Publice in cazul in care finantele publice sunt buni de plata a unei sume foarte mari in euro ?? ms anticipat
Răspuns la discuția Schimbarea numelui de familie
scurt si la o biect ms f mult ;)
Buna ziua eu asi dori sa imi schimb numele de familie din motiv personal, sa zicem si am cateva nelamuriri in aceasta privinta cum ar fi : mi se schimba si CNP ul in acelasi timp? sau ma rog ultimele 6 cifre , si cat de complicat ar fi acest lucru si din ce punct de vedere daca poate sa ma lamureasca cineva , va multumesc anticipat !
Am o hotarare de partaj din anul 2000 ne executata pe o suprafata de teren pe care are act de vanzare-cumaparare alta persoana si stapaneste . Pot sa imi fac cadastru pe acest teren in baza hotararii ? multumesc
in baza unui contract de intretinere devii mostenitor ?
se poate executa o persoana ce are o proprietete dobandita printr-un contract de intretinere autentificat la notar ?
Buna ziua am imprumutat o suma de bani printr un act notarial unei persoane , persoana in cauza a decedat iar fiul acesteia a acceptat succesiunea , pentru executarea sumei domnul executor mi-a cerut titlul personal de mostenitor .... intrebarea mea este ce este acela si de unde sa fac rost de el ?
Răspuns la discuția hotararea de executare
va multumesc pentru raspuns !