Am un teren de vinzare in extravilan care in cazul vinzarii este considerat intravilan datorita mentiunilor facute de primarie.
Pretul terenului de vinzare este mai mic decit valoarea de catalog a notarului public.In concordanta cu reglementarile noului cod fiscal notarul este obligat sa notifica ANAF despre aceasta tranzactia subevaluta.In acest caz vinzatorul va avea de platit diferenta de impozit ?
Am un teren de vinzare in extravilan care in cazul vinzarii este considerat intravilan datorita mentiunilor facute de primarie.
Pretul terenului de vinzare este mai mic decit valoarea de catalog a notarului public.In concordanta cu reglementarile noului cod fiscal notarul este obligat sa notifica ANAF despre aceasta tranzactia subevaluta.In acest caz vinzatorul va avea de platit diferenta de impozit ?
Am fost administratorul unui SRL ,anul trecut s-a schimbat actionariatul si administratorul.Actionarul majoritar care intre timp a devenit majoritar doreste sa -mi atraga raspunderea pt activitatea financiara a anului trecut acuzind un management neperformant in conditiile in care bilanul realizat este pozitiv.
In ce conditii poate realiza acest lucru?
ORC nu agreeaza rezilierea calitatii de administrator o preia doar la mentiuni cu alte cuvinte conform acestor precizari chiar daca ti-ai dat demisia ramai in continuare administrator daca asociatii nu au numit o alta persoana prin hotarire AGA:
Renuntarea la mandatul de administrator la un SRL se poate face in baza art 2030 lit b din Noul cod civil?
Care este procedura de urmat in cazul in care asociatii nu sunt de acord cu demisia?