avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate Neculce

Activitate Neculce

Un raspuns corect la intrebarea dvs ar fi, la centru de POLITIE RUTIERA de pe raza domiciliului dvs.
Răspuns la discuția Proces verbal completat partial
Mergeti din nou la acelasi ghiseu si platiti suma respectiva in baza unei solicitari verbale si rugati sa va treaca pe documentul respectiv (desi nu cred ca vor vrea)seria si nr PV-ului,dupe care trimiteti prin posta chitanta in original (sau o copie )si atasati si copie dupe PV la autoritatea care a emis PV-ul.
Din cate stiu se poate, sentinta este aplicabila pe teritoriul Romaniei.Faceti o intrebare la IGP in acest sens.=D>
Daca masina este inmatriculata in bulgaria ,numai la bulgari puteti face asta.
Pasaportul pe care il am a expirat de circa 1 sapt,as dori sa îi prelungesc valabilitatea daca mai este posibil si in ce conditii se poate acest lucru ?
Răspuns la discuția Suspendare permis de conducere
„Numai ca cam dureaza...”
Ok,legea trebuie respectata, numai ca in 15 ani de experienta am sesizat multe lacune in Legea circulatiei.Sa inteleg ca nu trebuie facut nimic ?
Răspuns la discuția Suspendare permis de conducere
Este dreptul fiecarui om la un punct de vedere.Cu ceva timp in urma pe un program turistic extern am avut in autocar un grup de avocati,judecatori si executori judecatoresti din Braila,Galati si Constanta iar din discutiile avute cu domniile lor a rezultat ceea ce am mentionat in mesajul anterior,am primit chiar sugestii (Avocatul Poporului )in sensul asta .
Răspuns la discuția Suspendare permis de conducere
Problemele sau rezolvat dar nu consider ca este o lege buna,as merge chiar mai departe si as spune referitor la tot ce sa discutat mai sus ca este neconstitutionala in sensul ca restrictioneaza dreptul la munca.Daca ar fi vorba de alcool,vatamare de persoane in urma unui accident as fi de acord dar in anumite situatii nu se justifica suspendarea unui permis pt un cond auto profesionist.Dvs puteti merge la serviciu cu tramvaiul,metroul ,etc eu de asemenea dar odata ajunsi acolo dvs va indepliniti indatoririle de servici dar un cond auto de profesie ...
Răspuns la discuția procedura judiciara carnet auto
nu stiu ce sa spun,nu cred ca vrei statutul de infractor, nu cunosc care ar fi riscul dvs,mergeti la pol si va lamuresc ei mai exact#-o
Răspuns la discuția procedura judiciara carnet auto
Suspendarea permisului intrevine cand le inmanati permisul iar ei va inmaneaza o dovada de retinere a lui.Cu permisul in buzunar si suspendat dreptul de a conduce fara dovada de retinere inseamna ca nu a fost suspendat.Ati pierdut in instanta dar masura din instanta nu a fost pusa in aplicare de politie.