Am primit de la AFI (administrarea fondului imobiliar) o adresă prin care mi se spune că se modifică cota parte indiviza stabilită din 2022, ( am depus toate actele solicitate de AFI , de la OCPI, ANCPI, etc. bani și timp ).
In adresa actuala de la AFI mi se trimite și o DECLARAȚIE pe propria răspundere, pe care sa o complectez , că sunt de acord modificarea prin creșterea procentului de cota indiviza ( dar sa le trimit iară toate actele de proprietate, ANCPI, etc. , solicitate inițial)
Va rog sa îmi spuneți cat pot sa amân solicitarea aceasta? ( Menționez că un vecin a refuzat plata pentru teren aferent lui).
Buna ziua.
Oare cum se poate calcula pe cont propriu o pensie stabilită în 2016 ? Exista un program in care se pot introduce datele înscrise in cartea de munca pentru o paralelă cu decizia primită în 2016? In cazul in care datele nu coincid cu decizia primită, ce se poate face?entipnez vs in cartea de munca datele intre 2011 și 3016 nu figurează în cartea de munca.?
Sunt montate repartitoare cu citire radio. În nota de repartizare a cheltuielilor am defalcate :
1 cheltuieli consum coloane = (A lei)
2.detalii consum corpuri de încălzire index lunar 0 (căci este apartament nelocuit)
Va întreb de ce trebuie sa plătesc în fiecare luna tariful de serviciu de exploatare 4lei/repartitor , citirea cu unde radio ( întrucât pe fiecare repartitor citirea este zero in fiecare luna , nemodificata).
Ce am de plata in cazul in care repartitorul este zero nemodificat?
Se poate remedia corect procedeul pentru că plata finala să conțină cheltuiala pe coloane dar nu cheltuiala pentru ceva ce este nemodificat in fiecare luna?
Exista specificat ( un normativ de reglementare) undeva calculul pentru repartitoare cu consum lunar zero?
Cu considerație.
Buna ziua.
Ce mi se calculează la plata întreținerii lunare in cazul in care nu locuiește nimeni în apartament? Menționez că pe scara au montat senzor de gaz, iar pentru apa rece și caldă se vor monta apometre cu unde radio. Mulțumesc.
Buna Ziua
Am depus copii după cartea mea de Identitate, cererea pt incheiere contract de furnizare energie electrică, declaratie pe propria răspundere si copie ultima factură făţă verso. Cererea mea nu a fost aprobată. La telefon persoana care m-a sunat mi-a spus că îmi retine doar numărul de înregistrare si pot să primesc copile depuse, însă a păstrat si copia cererii unde se regăsesc toate datele personale din cartea de identitate. Vă rog să imi spuneti dacă e normal si ce pot să fac?
Buna ziua.
As dori sa obtin informatii legate de demersul si pasii pe care trebuie sa ii fac pentru ca sa obtin terenul din curtea casei dobandite prin legea 112 din 1995. Legea obtinerii terenului curtii casei este legea 87/2020.
Va multumesc.
CALCUL LUNAR AL al costului aferent caloriferelor cu montaj repartitoare cu citire prin unde radio.
Am repartitoare cu citire prin unde radio. Insa consumul este zero, in fiecare luna.
Ce trebuie sa fac, ca sa nu mi se mai aplice luna de luna un cost de calcul pentru fiecare calorifer, chiar daca nu se consuma nimic si indicele e zero mereu pentru toate caloriferele ?
Nu ar fi corect sa se calculeaze si sa platesc doar tranzitul agentului termic pe tevile comune ?
Ce trebuie sa fac pentru aceasta?