avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate irina56

Activitate irina56

Sint nascuta pe 10 iulie 1955, am 30ani vechime din care 21 ani lucrati in grupa II.As dori sa stiu cu ce data pot iesi la pensie, limita de virsta si cu ce data pot depune dosarul la casa de pensii.Va multumesc ,
am un autoturism marca opel, toate actele la zi pe mine.Ca dou de nunta,am dat acea masina fiului meu,fara a face acte de vinzare cumparare.INtr-o zi fiul meu a zis ca a mers la un parc auto, a lasat masina pt vinzare.L-au chemat cei de la parcul auto, i-au dat o alta masina si-o diferenta de bani.NU s-au facut nici un act de vinzare cumparare la nici o masina, deoarece la opel nu aveam fiscalul scos, fiul meu dindu-i numai cartea masinii si-o copie de buletin,eu nestiind ce-a facut.Cind am aflat m-am dus la acel parc am stat de vorba cu patronul, si i-am zis ca nu-i dau nici un fiscal,ca vreau masina inapoi,si mi-a zis ca avindut-o, dar far semnatura mea sau a fiului meu care nu era valabil.I-am spus ca-i duce acea masina data la schimb si diferenta de bani,dar nu vrea.Va rog sa-mi spuneti cum as putea sa rezolv aceasta situatie,ce se va intimpla, cum as putea sa recuperez masinaVa multumesc
As dori sa stiu , care este termenul limita de eliberarea unui certificat fiscal, de la data solicitarii.V MULTUMESC
As dori sa stiu daca pentru solicitarea obtinerii unui certificat fiscal, necesar pentru vinzarea unui autoturism, legea ma obliga in momentul eliberarii acel certificat ,sa achit impzitul pe anul in curs la bunurile pe carev le am declarate.Va multumesc
Sint casatorita si am 2 copii.Sotul a mai fost casatorit, si are 2 copii din acea casatorie.Impreuna avem o casa, si-am dori sa facem testament la unul din copii,sau donatie.Va rog sa-mi spuneti,cum ar trebui de procedat, ca sa nu se atace in instanta. de ceilalti copii. Am dori sa facem actele valabile dupa moartea noastra.Va multumesc
fiul meu a facut un credit in 2008, iar in 2010 luna august,eu i-am facut un contract de vinzare cumparare a unui imobil, cu habitatie, , n estiind la acea data de acel credit.Va rog sa-mi spuneti,ce se poate intimpla daca nu poate sa mai plateasca acel credit caci a ramas fara servici.Va multumesc