Buna seara. Cred ca mai relevant decat daca am eu copii sau nu, este sa NU lasam alti cetateni sa faca ce ii taie capul, atata timp cat va afecta alti vecini.
Nu, nu exista loc de joaca in zona. Nu, nu s-au produs accidente de niciun fel. Este un sat langa un oras mare, suntem cateva zeci de vecini. Vreau sa circul cu viteza legala in Romania in localitati, respectiv 50km/h, daca nu este legal stabilit altfel.
Cererea locatarilor se bazeaza pe ce argumente obiective oare, in afara de "am vazut eu ca se circula cu viteza si avem copiii aiurea pe strada".
Nu am nicio problema sa fie totul sigur, insa nu atunci cand se exagereaza din prisma panicilor unor mamici anxioase care, cu toate acestea, nu au nicio problema sa isi lase copiii toata ziua pe drumul public.
Cu stima!
POPA GHEORGHE a scris:
Dvs. aveti copii ? Exista loc de joaca in zona, asigurat si supravegheat corespunzator ? In zona s-au produs accidente rutiere cu victime copii ? Cu ce viteza vreti sa circulati pe o straduta intr-un oras ? Cum in oras viteza de circulatie este de 50 Km/ ora, nu este nevoie sa franati des intre amplasamentele limitatoarelor de asfalt. Ideea cu stricatul masinii nu se sustine, gasiti alt motiv.
Din ce mentionati, observ ca limitatoarele sunt instalate la cererea locatarilor (in baza unei analize, cel mai probabil bazate pe date certe), dar nu sunt semnalizate corespunzator. Cereti primariei sa le semnalizeze.
Din punctul meu de vedere, daca aveti bani de cheltuit degeaba, deschideti actiune in instanta.