avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate danabi

Activitate danabi

Buna ziua!Lucrez într-un laborator .De peste o lună aerul condiționat este defect și lucram la temperaturi de 29,30, 31 grade Celsius.Suntem nevoiți să stăm cu toate ferestrele și ușile deschise pt a putea respira.Va rog să-mi spuneți unde as putea face un demers legal fara a atrage consecințe negative asupra mea și a colegilor.Multumesc!
Mulțumesc!
Buna ziua!După o acreditare RENAR a unui laborator,se impune o marire salarială a personalului participant la acreditare?Mulțumesc!
Răspuns la discuția Mostenire
Dar testamentul poate fi atacat...

gi-jane2 a scris:

sotul scapa de teama, daca va lasa prin testament tot ce are.

Discuție Mostenire
Buna ziua!In timpul căsătoriei, soțul meu a primit moștenire un apartament, după decesul părinților.Nu avem copii,el nu are frați.Are 2 mătuși din partea mamei.Sotul se teme că,daca pățește ceva, mătușile vor avea drept de moștenire la acel apartament.Va rog să-mi spuneți care este ordinea succesiunii.Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Pensie boala gr 3
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca cererile de acordare a pensiei de invaliditate (pe care le descarcam de pe internet) sunt de actualitate. Am vazut ca se cere si carnetul de asigurari sociale. Ce carnet? Multumesc!
Răspuns la discuția Pensie boala gr 3
Va multumesc pt raspunsuri! Multa sanatate!
Răspuns la discuția Pensie boala gr 3
Va multumesc! Cotizarea este de 33 ani. Inseamna ca indemnizatia va fi mai mare?
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pensia de boala gr 3 se calculeaza in functie de vechime si venitul lunar sau este o indemnizatie fixa? Multumesc!
Inteleg dar mi-au fost scazute cele 12 ore de duminica si acum trebuie sa le recuperez... E corect? Nu ar trebui sa fiu pontata 8 ore conform concediului medical? Deoarece acesta nu se plateste in weekend de ce trebuie sa recuperez orele?

Cornel Vasile a scris:

In pontaj veti figura in concediu medical .
Pentru concediu medical veti primi o indemnizatie .