Buna ziua, cum se procedeaza atunci cand doresti sa faci un gard comun cu vecinii?
Unul din vecini doreste sa construiasca un gard comun, este ok din punctul nostru de vedere sa platim jumatate din suma dar cum procedez cu banii? Ii dau fara act , doar pe incredere?Va multumesc anticipat.
Am si eu rugamintea sa imi spuneti cum se procedeaza cu facturile de utilitati daca noi am inchiriat un spatiu cu contract si facturile de lumina, securitate, apa etc. sunt pe numele persoanei de la care am inchiriat spatiul.
Multumesc.
In cazul unei societati care are ca obiect de activitate constructii civile , foile de parcurs pentru o autoutilitara care transporta materialele sunt necesare pentru deducerea TVA?
O societate la care avem calitatea de creditor a intrat in insolventa.
S-a adus o harie pentru adunarea creditorilor din care reiese ca suntem de acord cu ( confirmarea administratorului financiar, desemnarea comitetului creditorilor, prezentarea situatiei debitorului..) la o anumita sedinta ca urmare a notificarii privind deschiderea procedurii de insolventa, notificare pe care nu am primit-o.
Este ok sa semnam asa o hartie?