avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters185493

Activitate ContSters185493

Răspuns la discuția Sancþiuni folosire emblemã
daca nu este inscrisa in OSIM , nu poate sa-i faca nimic !
daca nu are drept de autor pe un produs/serviciu , inscriptionat cu emblema respectiva , nu poate sa-i faca nimic !

idea de a face rau - respectiva societate , poate vopsi emblema in alte culori , si o declara la OSIM , nu costa cine stie ce ....si apoi...
deci nu este deajuns 15 mc...musai 21 mc trebuie trecuti . uite ca la mine la bloc n-are cum sa se intample asta , adminsitratorul are alta mentalitate !
no comment !
Răspuns la discuția Problema racordare la gaz
al 2-lea foc , pentru ce foloseste ? unde va fi montat arzatorul ?
domule Adrian , cred ca ati lamurit situatia si cred ca ati convins personajul sa-si monteze acum 2 sau 3 apometre....la fel si pe mine ! am glimit....

dar sa consumi 15 mc apa rece intr-o luna fara apometru , sau 3 mc cu apometru... nu puteati gasii o marja mai pe la mijloc ?:rofl:

stiti cat inseamna 15 mc ? exact o cisterna din acele care alimenteaza statiile peco ...sa consumi atata apa , mi se pare exaerat.....chiar si la pausal....:rofl:
Răspuns la discuția pausalul
adelasirghie a scris:

Da, voi pune un filtru. Multumesc mult pentru sfat.

ce crezi ca rezolvi ? filtrul se va infunda mai repede decat crezi...si cum se va monta acel filtru , ca eu inca nu am auzit de asa ceva pana acum ? complici situatia mai rau , si de dat bani ot vei da la pausal...poti sa faci o sezizare la asociatia proprietarilor pe motivul ca presedintele , nu poate sa ia masuri , sau si mai rau pentru toata lumea , si atunci vor lua masuri sigure , poti provoca o inundatie cumplita , care sa-i puna pe toti pe ganduri....

singura solutie este inlocuirea tevilor , pe intreaga coloana , deoarece ele sunt corodate pe interior , au o vechime de cand lumea ....si este normal sa fie asa .
de costat nu costa deloc scump , cum zicea cineva , trebuie doar putina gandire logica din partea presedintelui , este spre binele tuturor , dar daca nu vrea , nu ai ce sa-i faci !!!

materialul folosit poate fi polipropilena (un fel de pexal, cum zice lumea), dar de o calitate mult mai buna...iar manopera nu poate sa fie exagerata decat daca presedintele are interese !
gmancila a scris:

Este cumva casa nationalizata, casa ANL? Dati mai multe detalii, in ce baza ( lege), va cer sa achitati impozit daca nu sunteti proprietar, ci chirias (fiind contract de inchiriere)??

conteaza ce fel de casa este ? atunci in ce baza(lege) , chiriasul are dreptul sa se judece cu proprietarul de drept al unei locuinte (nationalizate) , cand acesta revine de drept celui care o revendica si mai are si acte doveditoare....si de multe ori chiriasii au castigat . nu vorbesc de evacuare...

in contractul de inchiriere specifica clar ,daca locuinta este de tip ANL , cu spuneti dumneavoastra , chiriasul este proprietar si are obligatia de a platii impozitul , la fel ca la masinile luate in leasing , unde pe acelasi bun mai este un proprietar (firma de leasing) , dar care nu are nici o obligatie .

curentul , apa si alte utilitati din acea locuinta , pe ce nume au fost factute dosarele de bransare , racordare....

aceste detalii le stiu foarte bine , deoarece sunt fericitul detinator al unui apartament , si sunt chiriasul primariei......
Răspuns la discuția salariul pt zilele de CO
si la mine tot luna aceasta au fost probleme , adica in ianuarie am luat niste bani in plus alocati lunii decembrie , asa ca acel plus de bani incasati in ianuarie , a trebuit sa-i returnez in luna ferbruarie....in luna octombrie , dupa calculul tau au fost 23 de zile lucratoare , iar in noiembrie 21...imi aduc aminte de un liber, ceva de 1 decembrei, acordat ultima luna din noiembrei . de asta am intrebat mai sus , concediul este mai bine platit decat zilele lucrate ?
Răspuns la discuția Detinere de arma alba
port ilegal de arma alba ....nu conteaza ca esti minor ! urmarirea penala reprezinta o faza a procesului penal, constand in activitatea desfasurata de organele de urmarire penala in cursul careia se strang si se verifica probele necesare cu privire la existenta infractiunilor, la identificarea faptuitorilor si la stabilirea raspunderii acestora, pentru a se dispune sau nu trimiterea in judecata. in functie de hotarea judecatoreasca , te condamna sau nu...
Răspuns la discuția Detinere de arma alba
eu.ro.lex a scris:

pe viitor baga-ti mintile in cap si nu mai umbla cu astfel de obiecte la tine ! daca esti baiat cuminte si nu umbli aiurea, nu ai nevoie de "arme de aparare"

=D>
Danutz26 a scris:

cheama politia,dupa amenda nu mai alearga nimeni

politia nu da amenda doar pentru asta ! in plus daca chemati politia si se intampla sa vina chiar intr-un moment de liniste , veti avea dumneavoastra de dat explicatii....