avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters186014

Activitate ContSters186014

Răspuns la discuția mostenire cu bucluc
are un act de mostenire facut la notariat..
buna ziua..suntem 3 frati,2 dintre frati si-au dat acordul prin semnatura la notar ca partea lor de mostenire sa-i parvina matusi sa devina proprietara...unul dintre frati nu a fost chemat la notar si nici nu a fost trecut de matusa in actul succesoral si totusi matusa si-a facut titlu de proprietate..intrebare? daca cei doi frati care au semnat s-au razgandit plus fratele care nici macar nu a fost trecut in actele succesorale actionam in instanta pe matusa [hoata] avem castig de cauza sa anulam actul de proprietate al matusi??multumesc ..!!!
Răspuns la discuția furt
multumesc mult pt raspuns..numai bine va doresc!!
Discuție furt
..buna seara..am o mare problema cu'' matusa mea draga''si nu stiu unde sa cer ajutor..in anul 2007 bunicul a vandut un teren iar bani rezultati au fost dati cu martori matusi mele pt ai pune la banca pe numele fiului meu iar cand va implini varsta de 18 ani sa devina proprietar[nu am gasit alt cuvant]asupra sumei..matusa mea a depus bani pe numele ei si in timp a cheltuit toti bani..intrebare ..pot cu martori, in instanta sa am castig de cauza impotriva matusi care nu mai recunoaste suma de bani?[nu am nici un act]..multumesc..
buna seara.. sa intru direct in subiect sa nu va plictisesc,suntem 3 frati,2 frati au semnat un contract de vanzare cumparare pt o matusa sa devina proprietara asupra unei case a bunicului,eu nu am semnat si totusi matusa a facut act de vanzare -cumparare pe mine m-au exclus ca si cum nu as fi existat:intrebare :pot sa desfiintez actul de vanzare daca si cei doi frati ai mei sunt de acord??????s-au pot singur ?????multumesc
buna seara!am ramas neplacut surprins de atitudinea politiei dintr-o com din jud giurgiu..acum 5 ani mi-a fost furata de fosta sotie o suma mare de bani,am fost la politie acum 5 ani si m-au intreb daca am martori,neavand martori politia a zis ca nu are ce sa-mi faca,...am tacut si am plecat...dupa 5 ani un martor a fost de acord sa depuna marturie la politie despre suma de bani furata..la politie SURPRIZA,mi s-a comunicat ca nu pot depune plangere ca fapta s-a prescris...INTREBARE:CHIAR NU AVEAM DREPTUL SA DEPUN PLANGERE????MULTUMESC!!!
Discuție Matusa hoata
..Buna ziua, stimati cititori! Am o mare nevoie de ajutor din partea d-vstra,dar sa incepem cu inceputul:in anul 2007 dupa o cearta cu sotia,mi-a sustras o suma de bani din casa,bani ce mi-au fost dati mie de bunicul meu, pt achizitionarea unei masini.acei bani mi-au fost furati de sotie la indemnul matusi mele...sotia s-a mutat la matusa mea folosind bani pt renovarea casei matusi..intrebare:pot sa le acuz de furt [sotie] si complicitate la furt [matusa]??...multumesc anticipat...
Răspuns la discuția Inselaciune sau pacalit[ci]???
multumesc pt raspuns..
in anul 2007 am imprumutat-o pe matusa mea cu suma de 3000 euro,pt rezv unor probleme cu un alt nepot..banii i-am dat sub forma de imprumut dar fara nici o hartie la mana,am avut un martor care a fost de fata cand i-am dat acea suma..intrb:am vre-o sansa sa-mi recuperez aceasta suma in instanta?multumesc...
Răspuns la discuția ajutor-partaj matrimonial
domnul nicu,va multumesc pt raspuns..intrebarea mea este daca fosta sotie are drept la partaj,[am renovat casa in timpul casatoriei cu fosta sotie,pe banii bunicului meu]bunicul fiind proprietar pe casa renovata,bunicul decedand la 6 ani de la pronuntarea divortului,fosta sotie nu a avut servici si nu a contribuit cu nimic la renovarea casei...dupa divort am avut grija de bunicul cu actuala sotie..