avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate CIndyanca

Activitate CIndyanca

Dacă sunt 2 hotărâri una de la tribunal si una de la curtea de apel definitivă pe care o plătesc.multumesc
Sunt intr-un proces ce dureaza de aproape 2 ani.(reclamant).in august am castigat procesul pe motiv de calitate slab procesuala a paratei dar sa facut recurs.de atunci am fost chemati abia pe 13 feb unde nu s-au mai adus alte probe din partea paratei.apoi sa amanat pentru punerea la dispozitia partilor.pe data de 7 martie am vazut pe siteul portal.just ca citez "Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa civilă apelată în sensul că: Respinge ca nefondată cererea de chemare în judecată. Obligă reclamantul să plătească pârâtei cheltuieli de judecată în sumă de 1800 lei. Menţine dispoziţia din sentinţa civilă apelată referitoare la soluţia de respingere a excepţiei lipsei calităţii procesuale pasive. Obligă intimatul-reclamant să plătească apelantei-pârâte suma de 320 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată în apel. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare. Mai am vreo sansa daca fac recurs??multumesc
Răspuns la discuția Recurs
Nu abia pe 17.02

CIndyanca a scris:

Nu sa judecat inca

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
S-a judecat recursul?

Răspuns la discuția Recurs
Nu sa judecat inca

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
S-a judecat recursul?

Discuție Recurs
Am avut la ultimul proces se admite in parte cererea deoarece partea pe care am dat-o in judecata a avut puține probe care a făcut sa fie câștig de partea noastră. Dar dupa 30 zile sa facut recurs .asta a f os la 1 august.de atunci nu sa mai intamplat nimic. Adică am urmarit pe portal just daca sa mai schimbat ceva.nimic.nici acasă nu am mai primit nimic.in cat timp trebuia sa atace cu recursul?dupa cat timp se anulează??multumesc
Am castigat un proces cu o instituție (civil).nu am depus nici un cont la dosar.cum se intra in posesia banilor sau care sunt pasii de urmat dupa ce am primit hotărârea acasă.. Mulțumesc
am cumparat un apartament de la cineva ,ulterior am aflat ca a facut credit in italia.specific ca la cadastru nu apare ca ipotecat.pot avea probleme?stima.
Buna ziua!Sotului meu i-a fost retinut permisul in Germania pe motiv ca este fals.Cum poate fi fals cand dupa ce i-a fost retinut de politia rutiera cand a condus sub influenta alcoolului,i-a fost din nou eliberat?Cui trebuie sa ma adresez?Va rog sunt disperata...precizez ca a fost si amendat cu 250 euro.Astept un raspuns.Va multumesc.