eu nu am platit acea taxa, am actionat in instantza sa-mi imatriculez masina fara sa platesc taxa si am castigat, pe mine ma intereseaza ce trebuie sa fac dupa ce vine hotararea acasa unde va mai trebui sa merg k sa o imatriculez
Buna ziua am si eu niste nelamuriri, am avut de curand un proces pentru taxa de poluare, pe care l-am castigat, m-ar interesa urmatorii pasi pe care trebuie sa ii fac dupa ce imi vine acasa decizia tribunalului
Buna am o problema , doresc a-mi schimba numele de familie , mentionez ca am 19 ani si primesc lunar pensie alimentara de la tatal meu , doresc a-mi schimba numele lui de familie cu al bunici mele din partea mamei , pot face asta fara a avea probleme cu pensia alimentare adica sa o primesc in continuare?
Buna, sunt studenta in anul 1 la facultate de stat (cu plata) , tatal meu in prezent imi trimite o pensie alimentara de 156LEI lunar insa pot depune o actiune pentru majorarea acestei sume la salariu mediu pe economie? Deoarece nevoile mele sunt mai mari?
Buna , am si eu o problema am imprumutat din mila unui prieten o suma considerabila de bani , a trecut o luna si acesta a cam uitat de bani cum pot actiona pentru recuperarea lor ??/ mentionez ca nu am chitanta pentru acei bani
Buna, sunt studenta in primul an la facultate de stat , mentionez ca sunt la taxa, pensia alimentara de care beneficiam in urma unei hotarari este de 156ron conform legi 1/4 din venit .
Tatal meu in urma cu 4 luni a intrat in somaj , el beneficiaza de acest ajutor insa eu nu mi-am mai primit pensia alimintara pe motiv ca detine credite la banci . Este normal?
ce ar trebui sa fac in acest caz, tin sa precizez k in urma cu 3 ani a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru neplata .