Tatal meu nu este asigurat si trebuie sa sufere o interventie chirurgicala. As vrea sa stiu cat este contributia la cas in cazul lui pentru a nu plati spitalizarea si toate celelelte si pe ce perioada trebuie platita.
am un pfa cod CAEN 7022(consultanta) cu contract de comodat la adresa la care este sediul. care este cota de cheltuieli permisa pentru utilitati si amenajarea spatiului, pentru determinarea impozitului pe profit?
am un pfa cod CAEN 7022(consultanta) cu contract de comodat la adresa la care este sediul. care este cota de cheltuieli permisa pentru utilitati si amenajarea spatiului, pentru determinarea impozitului pe profit?
Mi-am incheiat activitea de munca astazi, dupa 9 luni din care am lucrat luni iar restul am fost in concediu maternal. nu am putut sa iau eu indemnizatie pentru ca nu indeplinesc conditiile necesare si as vrea sa stiu dak pot beneficia de somaj. mai mentionez k am avut un contract pe perioada determinata pana in mai, am inaintat o cerere de concediu fara plata care nu s-a aprobat, dar m-au anuntat dupa 2 sapt perioada in care am primit nemotivat la locul de munca.
Dar un concediu fara plata nu am cum sa imi iau? citeam in contractul colectiv de munca ca: " Art. 62. - (1) În afara concediului legal plătit pentru îngrijirea copiilor în vârstă de până la doi ani, salariata mamă poate beneficia de încă un an concediu fără plată.". Intentia mea e sa stau nu o sapt sau 2 acasa ci o per putin mai mare, cel putin 2 luni.
Va multumesc!
buna ziua! sunt o proaspata mamica care nu indeplineste cond pentru indemnizatie de stat.am facut pe numele sotului.mie mi s-au terminat zilele de conc maternal in data de 12 ian si in continuare mi-am luat conc de odihna. as vrea sa stiu dak in mod legal mai exista vreo varianta sa pot sa mai stau cu copilul acasa avand in vedere k sunt angajata pe per determinata(pana in mai a.c.) si am si studii superioare in curs de finalizare. Va multumec!