Buna ziua ,sper sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea intrebare.In urma cu 1 am mi-a fost intocmit dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat.Sa solutionat dosarul si mi-a venit prin posta ordonanta de scoatere de sub urmarirea penala si sanctionare cu caracter administrativ.Intrebarea mea este daca imi pot redobandi permisul de conducere inainte de a achita amenda administrativa intrucat am fost deja scos de sub urmarire penala.Va multumesc anticipat.
Buna ziua.Vreau sa preiau un bar si pentru aceasta m-am gandit sa-mi infiintez un pfa.Trebuie sa fiu calificat in domeniul comertului pentru a-mi infiinta un pfa cu acest domeniu de activitate?
Buna ziua.Am si eu o intrebare .Vreau sa-mi depun dosarul la primarie pentru acordare loc casa intr-o localitate in care mi-am facut mutatie de circa 6 luni.Problema ar fii ca in localitatea in care am locuit cu parintii pana acum 6 luni am ramas cu niste datorii la financiar pentru ca nu am radiat o masina.Ma poate afecta in vreun fel acest aspect ,faptul ca am niste datorii intr-un alt oras? Cu stima.Va multumesc anticipat.
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema.In urma cu apx un an jumate mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 1 luna pentru cumul de puncte.Am predat permisul de conducere ,dupa o luna l-am luat inapoi si mi-am reluat activitatea cu care acumulasem punctele de penalizare aceea de sofer taxi in constanta.Ceea ce nu stiam era ca eu nu acumulasem doar 15 puncte ci 28,asadar intro luna mi-a fost suspendat permisul pentru a doua oara de data aceasta pentru 3 luni.Avand 22 de ani si cam mult curaj pe vremea aceea am condus cu permisul suspendat si am fost prins de politie de 2 ori si mi s-au intocmit 2 dosare penale.In fine de atunci nu am mai condus,intre timp un dosar s-a solutionat cu amenda administrativa de 500 ron dar cel de-al doilea dosar nu se mai solutioneaza.Este posibil sa imi fie anulat permisul sau sa nu am dreptul sa dau de permis o anumita perioada de timp?Va multunesc anticipat.Cu respect
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in urmatoarea problema.In urma cu apx 2 ani (2008) am achizitionat o masina din bulgaria.In drum spre casa,eu locuind in constanta am fost implicat intr-un accident rutier(mentionez ca asigurarea masinii nu intrase in vigoare,intra dupa 24ore).In respectivul accident am fost implicat eu impreuna cu 2 tiruri.Unuia dintre tiruri ia fost data dauna totala.Proprietarul tirului mi-a intentat proces ....dar a fost declarata neinceperea urmariri penale asupra mea.In fine...mi-am recuperat permisul si am crezut ca sa terminat totul intrucat tirul a avut asigurare casco .in urma cu cateva zile am aflat ca sunt chemat in judecata de catre firma de casco care imi cere si daune de apx 1 miliard 500.Cum ar trebui sa procedez si ce as avea de facut in aceasta situatie(mentionez ca momentan nici nu ma aflu in tara).Va multumesc anticipat.Cu respect.