avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Activitate Alexxa2

Activitate Alexxa2

Buna ziua. Sunt in cautare de un avocat bun in dreptul familiei din constanta sau targu jiu deoarece doresc sa ne intalnim (in 2023 pt ca momentan nu sunt in tara) sa discutam despre ce implica un divort cu un copil minor (pana in doi ani). Poate imi poate da cineva niste informatii generale (pt ca difera de la caz la caz si depinde si de datele problemei) ce acte sunt necesare, costuri si ce trebuie sa se faca in legatuta cu bebele (custodie comuna, unde o sa stea). Va multumesc.
Răspuns la discuția Datorie in biroul de credite
Imi puteti recomanda un avocat in domeniu in Constanta in domeniu? Va multumesc.
Buna ziua. Acum 9 ani iubitul meu a facut un credit la o banca, dar nu a achitat datoria. S-a judecat si a venit decizie la plata unei sume. Din cauza problemelor financiare a plecat din tara si nu a mai platit. Acum un sn s-a reintors in tara, s-a angajat, noi am facut cununia civila in martie dar executorul judecatoresc caruia i-a fost repartizat cazul l-a gasit si i-a trimis adresa ca i se vor pune proprire pe conturi. Intrebarile mele sunt? 1. Aceste datorii nu se prescriu? 2. Imi pot pune proprire si mie pe cont fiind sotia? Va multumesc.
Buna ziua. Am avut o societate iar toate bunurile erau înscrise pe ea. Am radiat firma, s-a facut raport de repartizare a activului prin camera de comerț dar cele 2 bufete din tabla nu au fost trecute. In cadastrul nou au trecute cele 2 bufete din tabla dar pe numele societății, cu toate ca au fost duse toate documentele ca firma este radiata. Ce pot sa fac pt a radiate cele 2 bufete din tabla si sa le scot si din cadastru? Va multumesc.
Răspuns la discuția Divorț urgent!!!
Va multumesc pt raspuns dar nu conține nici o informație care sa ma ajute in demersul pe care urmează sa-l fac.
Am 61 de ani si doresc sa divortez. Soțul are 65. Suntem amândoi pensionari cu pensii acceptabile, sa zicem. Nu sunt minori implicați. In timpul căsniciei am dobândit împreuna câteva bunuri si mai avem niște economii unele sunt pe numele soțului iar altele pe numele meu iar el este trecut la împuternicit. Care sunt pașii pe care trebuie sa-i urmez dpv legal? Nu vreau mediator căci nu se va soluționa nimic. Doresc un avocat bun care sa câștige cazul cat de repede cu putința fara prea multe tărăgănare in termene, avocat din județul Constanta. Va multumesc.
Răspuns la discuția Calcul vechime
O alta intrebare; ceea ce se da acum la televizor cu, cumpararea vechimii in munca , ca iti poti plati din urma ce insemna? Nu e vechime in munca? Este doar stagiu de cotizare/
Răspuns la discuția Calcul vechime
Am inteles, nu este vechime in munca, este stagiu de cotizare care o sa fie luat in considerare la pensie.
Răspuns la discuția Calcul vechime
Multumesc pentru raspuns. Iar un an si 3 luni cat am avut somaj este vechime?
Discuție Calcul vechime
Buna seara. Am fost angajata la data de 01.01.2000 (neîntrerupți), somaj 01.02.2010-31.04.2010, reangajată cu data de 01.05.2010, încetare contract si intrare in somaj 17.07.2013 - 17.07.2014. De pe data de 17.07.2015 - mai 2015 mi-am plătit singura contribuțiile la casa de pensii. M-am angajat pe data de 04.06.2015 , pe data de 01.03.2016 am fost trecută la 4ore iar pe data de 06.06.2016 încetare contact de munca. Lunile 6,7,8,9 2016 mi-am plătit la casa de pensii. Întrebarea mea este: cati ani de vechime am conform datelor oferite? Si plata la casa de pensii 1an si 3 luni reprezintă vechime in munca? Șomajul știu ca nu, reprezintă doar stagiu de cotizare? Încă nu sunt in situația de a ma pensiona, întreb doar informativ. Va multumesc anticipat.