avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Activitate maria1860

Activitate maria1860

Multumesc ptr angajamentul de a trata acest subiect
Buna ziua!

Multumesc pentru detalierea MOTIVELOR excluderii, dar care sunt URMARILE/EFECTELE acestei excluderi in cazul in care nu doresc eu sa devin administrator? Firma intra in insolventa?
primul administrator-asociat este si membru fondator cu 50% parti sociale
multumesc pentru promptitudine!

1. mentionez ca urmaresc excluderea lui pe motive intemeiate: intemeierea unei alt SRL cu acelasi obiect de activitate, fraudarea societatii, evaziunea fiscala etc. Prin urmare, odata exclus, care va fi dreptul sau din SRL respectiv cum se calculeaza acesta dupa scaderea prejudiciilor?

2. odata exclus, nu doresc sa devin eu administrator, ci sa numesc prin act constitutiv o alta persoana ca si administrator. in cazul in care apar neintelegeri si cu aceasta, care este procedura de destituire a noului administrator numit in functie in conditiile de mai sus?

multumesc frumos!

Buna ziua,

care este procedura de destituire a unui administrator SRL numit prin act constitutiv, administrator care evident se opune destituirii? SRL are doi asociati.

Multumesc pentru raspunsuri competente!
Buna seara,

as aprecia un raspuns simplu si concret referitor la "Efectele excluderii unui asociat-administrator dintr-un SRL". Odata ce aceasta persoana va fi exclusa, ce se va intampla cu SRL-ul (constituit din 50% asociat administrator-50% asociat).

Multumesc.
Răspuns la discuția Cheltuieli lunare SRL
Salariati ar fi: o secretara, o contabila, un jurist (colaborator). In rest firma va functiona cu colaboratori din tara si din strainatate (cameramani, editori de imagine, scenaristi, regizori, programatori) care nu vor lucra decat pe anumite proiecte audio-vizuale.

La ora actuala nu exista mijloace fixe concrete, dar in doi ani se intentioneaza inchirierea unor terenuri respectiv unui alt birou (la ora actuala neplatindu-se chirie) si achizitionarea unor mijloace de transport.

Multumesc pentrt lamurire
Buna ziua,

as aprecia un raspuns referitor la cat costa intretinerea lunara a unei firme in cazul in care aceasta nu are venit in primul an.

Multumesc!
Multumesc pentru raspunsul prompt
Răspuns la discuția salariu ONG
Multumesc