avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate myrha09

Activitate myrha09

Am un contract de parteneriat, ofer cumparatorilor pret mic daca respecta niste conditii impuse de mine.In cazul in care un partener nu mai respecta o conditie impusa, vreau sa reziliez contractul fara nici o formalitate.Credeti ca este vreun risc din punct de vedere al concurentei neloiale?
Cine ma poate ajuta cu o HAGA pt deschidere procedura insolventa?Multumesc
Va multumesc mult!
Daca poate cineva sa ma ajute cu un contract de cesiune marca. Multumesc
Concesionarul unui spatiu comercial poate cesiona Contractul de Concesiune printr-un contract de subconcesiune sau subinchiriere?Cum este corect?
Răspuns la discuția ridicare opozitie cesiune
S-a schimbat si administratorul, da. Ti-am trimis un mail in care iti explic mai pe larg.
Răspuns la discuția ridicare opozitie cesiune
NU mai tine...:( Am incercat insa cei de la ONRC au zis clar ca asteapta hotararea Tribunalului pentru a ridica opozitia.
In decembrie 2010, Administratia Financiara a depus la Tribunal o opozitie la cesiune din cauza unei datorii de 8 ron. S-a achitat acesta datorie iar cei de la finante au depus la tribunal cerere de renuntare la opozitie.Termenul initial este in februarie 2012.Societatea face o intampinare pentru preschimbare de termen motivand ca "Avand in vedere ca motivul pentru care AFP a formulat opozitie la cesionarea partilor sociale catre o terta persoana nu mai subzista, debitele au fost achitate si susnumita a renuntat la judecata prin adresa nr. ., va rugam sa acordati un termen cat mai scurt pentru solutionarea dosarului, hotararea pe care o veti pronunta fiindu-ne necesara la ORC pentru definitivarea cesionarii".
Raspunsul a fost respingerea cererii de preschimbare de termen intrucat : reclamanta nu a probat in mod concret si efectiv temeinicia motivelor de preschimbare invocand doar prevederi legale aplicabile si aspecte care tin de insasi fondul actiunii si solutia pe care aceasta doreste ca instanta sa o pronunte prin hotarare.
Ce e de facut pe mai departe si de ce nu au aprobat cererea de preschimbare de termen?
Precizez ca din luna a 4-a de sarcina pana am intrat in prenatal am beneficiat de concedii medicale succesive de cate 30 de zile.Am inteles ca perioada de CCC, adica cea de suspendare nu intra in discutie, dar daca stau sa calculez 24 de luni dinainte sa intru in CCC eu consider ca am suficiente luni de cotizare.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in urmatoarea problema.As vrea sa stiu daca pot beneficia de somaj, situatia mea fiind urmatoarea: in anul 2008 am ramas insarcinata iar din luna a treia de sarcina am fost in concedii medicale(sarcina cu probleme) pana cand am intrat in prenatal.Apoi am beneficiat de concediu de ingrijire copil pana in ianuarie anul acesta cand am facut cerere de reluare contract de munca si pentru ca firma nu a dorit sa restructureze postul, am incetat contractul in aceeasi zi cu acordul partilor.Acum lucrez cu contract pe perioada determinata si as vrea sa beneficiez de prevederile art. 56, lit j.Am sunat la somaj sa ii intreb daca indeplinesc conditiile pentru acordarea somajului si mi-au raspuns ca daca inainte de acesti doi ani de concediu crestere copil am avut medicale nu pot lua somaj.Au dreptate?