avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate hodor

Activitate hodor

Buna ziua! La un srl , daca avem control fiscal de fond de la finante, acestia au dreptul sa ceara contracte comerciale?
cum si ce trebuie sa predea vechiul administrator celui nou in cazul unui srl?
Buna seara!sunt chirias al unui imobil aflat in proprietatea cooperativei de consum.Cum pot cumpara acest imobil?unde gasesc o baza legala privind vanzarile imobilelor unei coopeerative de consum?multumesc.
Discuție carte funciara
buna seara!stiu ca orice inscriere inCF (O plangere impotriva unei incheieri de exemplu),trebuie comunicata partilor,dar nu am gasit in nicio legislatie acest lucru.Asi dori sa stiu in ce lege sau procedura se face referire concret la termenul in care se comunica partilor.multumesc.
Discuție medic legist
buna seara!Am fost nevoit sa apelez la un medic legist pentru investigare de loviri si alte violente,acesta m-a trimis la ortopedie si la stomatologie cu mentiunea "la orice medic de specialitate"iar cand m-am intors cu rezultatele si radoigrafiile facute nu la i-a in considerare si ma pune sa le fac din nou la o policlinica.Este legal?va multumesc.
daca intr-o cauza penala sunt chemata de politie in calitate de martor ,tot in aceeasi cauza pot avea si alta calitate(invinuit ,inculpat ,faptuitor)?
buna seara!daca politia antifrauda imi cere sa-i arat contractul de inchiriere intre doua societati comerciale ,sunt obligata sa i le arat?dupa cum stiu eu contractele intr-o societate comerciala sunt confidentiale si pot fi aratate numai in urma unei incheieri judecatoresti.
Buna ziua!daca dintre cei 4 frati unul a fost dat spre adoptie in anul 1964 in baza art.75 al codului familiei in vigoare la aceea data,acesta mai mosteneste de la parintii sai firesti?
Sunt asociat la o societate (srl) unde suntem 2 asociati iar eu detin 60% din actiuni.Asociatul meu este administrator.Cum pot sa revoc administratorul in acest caz daca el nu este de acord?
Discuție lege
care este legea care spune ca de la 1 octombrie 2011 daca am o datorie la stat ca firma,nu o platesc daca o alta firma are o datorie spre firma mea?