avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate danyghost

Activitate danyghost

În acte proprietari sunt socri
Buna. Am si eu o nelamurire care chiar azi seara sa ivit.
Eu cu sotia mea stam cu tatal sotiei mele. Nevasta socrului a plecat in nenumerate randuri de la el pe parcursul casniciei (la alti barbati) dar acum de 3 ani jumate a plecat definitiv si nu s-a mai intors. Astazi seara sa prezentat in fata usi ca vrea sa divorteze si ca vrea sa vanda casa si vrea partea ei, precizez casa a fost cumparata de parinti socrului dar in acte sunt trecuti ambi ca proprietari. Inainte sa ne mutam ai am intrebat cat de la socru cat de la soacra daca ne trece casa pe nume si raspunsul a fost afirmativ. Noi am investit foarte mult in casa dar acte inca nu avem (probabil ca nu trebuia).
Intrebarea mea este daca este vreo metoda ca sa nu se vanda casa daca se divorteaza socri si ca socru-meu sa nu fie nevoit sa o plateasca. precizez ca soacra a mostenit o casa de la tatal ei care a murit care a vandut-o dar nimeni nu a vazut niciun ban din ea(socru,fica).
Răspuns la discuția Viol
Soacra este victima si ginerele e violatoru.
Răspuns la discuția Viol
Dar daca rudele anunta politia si , politia merge la soacra si o intreaba ca daca sa intamplat sau nu si spune ca da si sa remediat pe cale amiabile , ce se poate intampla cu ginerele?
Răspuns la discuția Viol
Chiar daca nu depune plangere si sau inteles intre parti?Soacra a inteles ca sa intamplat din cauza bauturi si mai e ca fica tre sa nasca 1-2 saptamani si il cunoaste bine pe ginere si stie cum era inainte de a deveni alcolist si ginerele se duce si la psihiatru.
Discuție Viol
Buna.Am si eu o intrbare.La o cunostinta acasa sa intamplat un viol intr-o casa unde stau un cuplu castorit mama si sora fetei. In absenta nevestei si a surori fetei , ginerele a mers acasa sa manance fiind in stare avasanta de ebrietate si sa intamplat violul.Dupa ce a ajuns la luciditate fapta a fost recunoscuta de ginere nevestei si soacrei si a ajuns la intelegere ca nu se va mai intampla si soacra la iertat ca stiind faptul ca a fost cauzat totul din cauza bouturi.Pe soacra rudele o constrang sa mearga sa depuna o declarati la politie , dar ginerele avand o pedepsa de 4 ani cu suspendare dintrun antecedent pentru un furt.Soacra vrea doar sa faca o declaratie nu o plangere spunand ca la iertat.Ginerelui ce ii S-ar putea intampla?
Buna.Am Facut si eu o depunere de 10 Euro pe un site de noroc si am castigat 50.Azi am cerut sa imi transfere in cont bani.Dupa ce am dat datele contului bancar unde trebuie sa imi transfere bani , fiind prima retragere din contul meu de pe site mi-au cerut sa trimit prin fax sau email un act de identitate( Card de Identitate.pasaport, permis) .Ar putea sa faca ceva daca trimit vreu act?
Fratele meu este citat ca inculpat de furt intr-un dosar in noiebmbrie dar el este plecat in strainatate la munca ce se intampla daca nu se prezinta?
Multumesc inainte
Buna.Am si eu o intrebare. Angajatorul meu ne spune ca daca nu venim sambata si duminica la lucru ne da afara ca ne poate obliga pentru sa mergem la lucru si daca nu mergem ne poate da afara.este adevarat si ce am putea face? Va multumesc
Buna. As avea si eu o intrebare. Logodnica mea a dat demisia de la locul de munca si avea 7 luni lucrate cand a intrebat cand ii da bani de concediul de odihna i-a raspun ca : Deoarece nu are 11 luni lucrate nu i se cuvine bani deoarece au reguli interioare si nu i se cuvin.Astazi am mers cu logodnica mea la fostul loc de munca al ei si am intreba ce reguli interioare au care e mai prsus de deca Codul Munci art.141 Alin. 4 , au spus ca nu sunt oblicati sa imi spuna mie acest lucru.Va rog sa imi spuneti ce pot sa fac. Va multumesc