avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Activitate Gabi Marin

Activitate Gabi Marin

Răspuns la discuția Impacare vatamare corporala
cat a durat procesul? ca eu am unu de 1 si 3 luni si sunt parte vatamata am 50 de zile acum am inteles ca e la parchet , ce zic sa fac ei sunt 3 si eu unu
Răspuns la discuția tentativa de omor
faptul sa intamplat pe timp de noapte , cei trei sau napustit asupra mea unul dintre ei zicandumi ca de mult voia el sa ma omoare, problema este ca eu eram beat ca si ei, si cei care au vazut sunt cu el ca au frica de ei
Răspuns la discuția tentativa de omor
sunt liberi ,pentru ca nu a ajuns nimic la judecatorie dosarul nu sa miscat ,eu am scris la domnul procuror stiind ca asa se intapla pt ca unul dintre ei are oameni acum sper sa ii cheme direct la tribunal dumnevoastra ce stiti de ai intreb un profesionist.
Buna ziua , am un proces parte vatamata cu trei indivizi care mau distrus de 1, 2 luni dosarul se afla tot la pol, tin sa precizez ca am facut o scrisoare domnului procuror atasandui certificatul medical de 50 zile dansul raspanzandumi ca a trimis actele judetului unde ma aflu , Dumnevoasta ce credeti ? La ce sa ma astept, cum se procedeaza in continoare? Sa mai merg pe undeva? Cat timp mai dureaza ca ma turbeza lucrul asta .Va multumesc.
daca unul dintre ei a fost instigat de ceilanti are vreo atenuanta
nu mi au dat cu scaunul nu stiu cu ce ma au lovit dar ma au distrus acolo zice ca cu corp dur si am 50
buna seara. intr-o seara aflanduma intru-un local public 3 intivizi care ii cunosc ma au amenintat de ceva timp si in seara aceea au preparat totul unul a inceput sa ma injure am evitat dupa sa mutat la alta masa incepand sa zica de mine ca ma omoara eu ma am ridicat in picioare si ia am spus sa inceteze el punand mana pe un scaun in momentul acela eu aveam un ceas la mana evitand sa il pierd nu stiu ce sa intamplat cu el in momentul acela am zis sa aplanez totul am zis ca daca nu iese lucru chem politia nu am reusit sa chem politia ca a venit patronul care am organizat totul eu ma ai eram si cu cineva de al meu care a fost pacalit patronul zicand sa ii dea o bere in timpul cand a intrat el in nautru aceasta ma lovit primul zicat ca de mult vreoia sa ma omoare dupacare ma au masacrat imi reamintesc ca auzeam omoral ma mentionez ca primul cu o sap inaite ii mai daduse unuia cu ceva in cap TOT ACOLO iar celalant mai are si o suspedare iar dupa mai ia rupt capul lui unul .MENTIONEZ CA BARUL SI LA INCHIS ULTERIOR SI SI A DAT DEMISIA SAU LA DAT AFARA DIN FUNCTIA POL CARE O AVEA LA NOI LUCRURILE AM OBSERVAT CA MERG FOARTE GREU EU AM SI DUBLA CETATENIE MENTIONEZ CA AM 50 DE ZILE DE INGRIJIRI MEDICALE SI ACUM MAI IAU MEDICAMENTE SI FAC CONTROALE ce credeti cum functioneza ca nu mai pot
Răspuns la discuția agresiune sau vatamare?
multumesc dar imi pare rau ca sunteti din constanta daca imi recomandati ceva bun din buc ar fi super cam cat ar fi pretul real la lucrarea asta va multumesc
Răspuns la discuția agresiune sau vatamare?
MULTUMESC MULT .Sincer sa fiu eu acum am plecat in italia ca am dubla cetatenie si nu prea ma simnt nici bine am venit sa vad daca o sa platesc spitalul ca eu am carnetul de sanatate europen si nici ei la spital nu stiau ce sa faca daca platesc sau nu in final nu mi a luat nimic dar sper sa nu am surprize .Dumnevoastra ce ziceti daca va pun pe dumnevoastra sa va fac o inputernicire ati putea sa ma reprezentati adaugand si parte civila
cum spuneti dum ca e mai bine agresiunea sa produs in ilfov am vazut ca dumnevoastra sunteti din buc .cat ma ar costa totul ? va multumesc
Răspuns la discuția AGRESIUNE
MULTUMESC eu am si domiciliu in romania si sunt ai mei acasa am facut plangere la politie mar interesa cat mar costa onorariu cu dumnevoastra eu am fratele meu acasa cu tote documentele ce trebuie sa fac sa ma reprzentati eu am dubla cetatenie