in urma cu 7 sapte ani, eu si vecini mei ne-am construit case tip duplex printr-o organizatie internationala umanitara care are si in Romania sucursala, in momentul cand neam instalat in locuinte am semnat un precontract intre noi si firma fara sa fie autentificat la notar .Acel precontract nu specifica valoarea casei doar obligatia beneficiar de a plati 150 ron pe perioada precontract si alte obligatii, am fost la avocat si mia spus ca este legal ceea ce face habitatul ...........nu stiu ce sa mai cred?#-o
tot citesc pe net ca se scoate aceasta taxa,am luat o masina de la un prieten si asi dori sa o trec pe mine ,dar ma incurca taxa de prima inmatriculare deoarece prietenul meu a recuperat acea taxa si pe mine mar costa in jur la 2000 lei#-o
numai in anul 2014 la sanatate sa marit numai la anumite spitale cu suma de 100 lei incepand cu 1 ian 2015 ,dar nu toate spitalele au respectat oug si dela 1 oct 2015 sa marit cu 25% normal salariu de incadrare trebuia sa ajunga la 920 lei dar nu a ajuns,deabia a ajuns la 775 lei .CARE ESTE EXPLICATIA LA ASA CEVA?
la celelalte hg-uri a scris asa ceva ,dar la bugetari nu lea luat nimeni in seama in 2002 salarul de incadrare a fost de 660000 lei vechi adica 660 lei noi va intreb cu cat a crescut salarul de atatia ani ? daca acum salarul de incadrare este 775 lei
sunt indicnat si confuz , lucrez la un spital si am un salar de incadrare de 775 lei plus sporuri ajung la un salar net de 1312 lei impozabil, potrivit hotariri 1017 din 2015 salarul de baza este de 1250 lei . Oare cum se calculeaza aceasta marire de salar ? eu nu am simtit nimic la salar am primit tot acelas salar .#-o