Buna ziua. Ptr o locuinta si pt teren 800 mp intravilan la tara care valoreaza apoximativ 45000 lei am platit 1750 lei la un notar cand a facut un certificat mostenitor. M-am prezentat dupa 1 an la notariat dupa data decesului . Unde pot sa fac reclamatie, contestatie? multumesc
Buna ziua. Rog ajutor: am platit in mai datorii catre primarie pentru anii precedenti. Majorarile de intarziere calculate sunt in val. 700 lei. Am cerut reducere pt. majorari conform OUG.44/ oct.2015 si au spus ca nu am dreptul intru-cat datoria trebuia sa platesc pana 31 martie 2016. Unde pot sa ma adresez pt clarificare? Multumesc!
Multumesc. Sunt contabil la o firma mica cu 4 angajati din care 1 este angajat ca administrator din 2007. Am citit in legislatia ca administratorul nu poate sa fie angajat cu Contr.de mundca individ. ci cu mandat..... Noi am calculat si am virat toate contributiile la stat desi daca am inteles bine nu trebuie somajul, fond garantare, fond accid de munca. In luna asta am incercat asa dar decl.112 da greseala . Poate sa ramana si in continuare angajat in functie de administrator cu CIM ? Ce contributii sa calculam si sa achitam catre stat dupa salariul negociat. Va multumesc.
Nu inteleg nimic in legatura cu contributii administrator angajat. La 01.10.2007 la ITM a fost inregistrat Contr.Munca functia administrator. Am calculat si am platit toate contributii de atunci. La decl 112 este pus la A . Rog sami ajutati ( desfacere cim.?... altcontract....? ) ca sa nu mai gresesc in continuare. Multumesc!
Buna ziua. Rog ajutor in completarea reg.cumparare in cazul urmator. Sunt platitio TVA. Nu am cod RO intracomunitar dar in dec.2011 am primit marfa din germania( electronice second had). Factura este emisa cu TVA 19% pe care am si achitat la furnizor. Costul marfi va fi calculat cu tva. Trebuie decl.390. Este obligatoriu cui intracomunit? la 300 unde trec suma la "scutire, neimpozbile"?
Multumesc
O zi buna
Sunt contabil din anul 1988, dar nu sunt membru CECCCAR. La finante nu au preluat bilantul pentru o asociatie, intrucat nu are rulaj la salariati ceea ce inseamna dupa ei ca trebuie sa platesc pentru o stampila 100-200 lei,pentru care nici macar chitanta nu primesc. Asociatia nu a desfasurat nici o activitate. Cum pot sa rezolv depunerea bilantului?
Multumesc
Buna ziua
va rog ajutor - daca exista cerere tip pentru persoane cu handicap accentuat , in ceea ce priveste scutire taxe si impozite si care este legea si articolul. am primit decizia gr.II .
Multumesc