Am doua abonamente intr-o retea de telefonie mobila si nu pot suna de pe nici un telefon? voi aveti semnal la telefon? nu am m-ai avut aceasta problema pana acum. Multumesc
[Va rog nu mai scrieti cu majuscule, Regulamentul forumului nu permite asta. Multumesc pentru intelegere]
Ce documente, unde trebuie sa le depun si ce taxe am de achitat ca societate pentru obtinerea unei autorizatii sau licenta de lucru (emisa de Autoritatea Aeronautica Civila Romana) pentru proiectarea si executia instalatiilor electrice in perimetrul aeroportuar?
Pe site-ul AACR nu am gasit nimic concret.
Multumesc anticipat.
din luna aprilie incep serviciul si vreau sa-mi duc copilul la mama pe timpul zilei si noaptea si in weekend sa stea la mine.in aceste conditii pot sa-l scot de la intretinere?va rog sa-mi redati si art din lege conform carora pot sa scot o persoana de la intretinere.va multumesc.
in anul 2007 an semnat cu ANL un contract de mandat apoi cu o firma de constructii care a ridicat bl un contract de construire in care era prevazut termen de finalizare a lucrarii septembrie 2009.cu banca am facut contract de credit si la notar contract de ipoteca.tot la notar s-a scos si un extras de carte funciara cu un nr provizoriu pt a se putea institui ipoteca in favoarea bancii.la 1 an dupa finalizarea lucrarilor adica in decembrie 2010 a fost intabulat si blocul de firma constructoare (pana in acel moment fusese intabulat doar terenul pt a se construi un nr de n blocuri).in luna februarie a.c am luat legatura cu firma care s-a ocupat de intabularea blocului si le-am dat toate actele necesare precum si acordul bancii pentru a depune dosarul la Oficiul de Cadastru in vederea efectuarii cadastrului si intabularii.dupa achitarea creditului ramanand doar sa fac radierea ipotecii.
ap a fost intabulat provizoriu.acum am depus actele pentru cadastru si intabularea apartamentului plus acodul bancii pt a face acest lucru.a fost dat un nr provizoriu cadastral pt tot bl ca sa se poata impune ipoteci.extrasul prezent la dosarul de credit este irelevant.ramane sa sterg doar ipoteca din cartea funciara cand voi achita creditul.
Pe data de 10 iunie ac baiatul meu face 2 ani.La firma unde lucrez se fac restructurari incepute in dec 2010 continuand si in martie ac.Se schimba inclusiv organigrama.Inrebarea mea este daca voi m-ai evea loc de munca in iunie in urma reorganizarii?Am inteles ca daca prin schimbarea organigramei mi se desfiinteaza postul nu m-ai am unde sa ma intorc.Codul muncii nu-mi garanteaza postul la intoarcerea din concediul pt ingrijira si cresterea copilului?
vreau sa-mi fac cadastrul si intabularea la ap.am luat legatura cu o firma care se ocupa de asa ceva si printre actele solicitate de dansii trebuie sa aduc din partea bancii un doc prin care aceasta isi da acordul pt cadastru si intabulare.tin sa precizez ca am ipoteca pe ap.ce se intampla la cartea funciara?daca am acordul bancii mi se radiaza efectiv ipoteca?sau radierea propriu zisa o fac dupa ce achit creditul?