avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate vergi68

Activitate vergi68

Buna ziua,
Va rog mult sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: Pot sa deschid alta societate comerciala in conditiile in care sunt asociat la alta firma care are datoriile platite,dar mai are de platit penalitati? mentionez ca nu am fost eu administrator, ci doar asociat. forma juridica a firmei este SNC.
MULTUMESC!
da. in iulie, anul trecut.
buna ziua
va rog foarte mult sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari:
- este adevarat ca un contract de v-c cu clauza de intretinere facut in favoarea unuia din frati poate fi anulat daca decesul celui care trebuia intretinut survine mai devreme de 1 an de la incheierea contractului?
- daca , da , care este procedura sa se rezilieze?
Răspuns la discuția Partaj judiciar
PE CITATIE SCRIE:FOND-PARTAJ JUDICIAR
Discuție Partaj judiciar
Buna ziua,
In urma cu 1 an si jumatate sora mea a deschis proces pt partaj judiciar. Nu ne-am prezentat la proces ,iar partajul l-am facut la notar. Procesul s-a suspendat la 12 12 2012. Ieri, insa am primit o citatie pt acelasi proces. Este posibil sa se reia din oficiu procesul, s-au sora mea a redeschis fara sa imi spuna nimic? Trebuia depus un act ca ne-am inteles la notar?


Buna ziua,
As dori sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari:
1.Ce conditii trebuie sa indeplineasca spatiul pt a obtine autorizatia sanitar-veterinara si de la pompieri?
2.Prin ce document pot sa aduc in magazin legume de la producatori agricoli care nu au infiintata o firma. Este suficient certificatul de producator sau trebuie neaparat producatorul agricol sa fie macar PFA si sa emita factura?
cum se calculeaza vechimea in invatamant?spre ex, daca am lucrat 1 an cu norma de 14 ore pe saptamana cat inseamana vechime in munca si cat vechime in invatamant?
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc pt raspunsuri. Imi cer scuze, credeam ca v-am spus si faptul ca parintii i-au lasat si o casa.
Răspuns la discuția Mostenire
Cat estimati ca va dura procesul? ce se intampla daca nu are bani PENTRU DESPAGUBIRE? se vinde apartamentul?Poate invoca faptul ca tatal locuieste in acel apartament si ca nu poate fi vandut?( va reamintesc ca sora are contract de vanzare cumparare cu intretinere pentru casa si partea tatalui din apartament).
pe cine dau in judecata? doar pe sora ?
Răspuns la discuția Mostenire
3% din toata valoarea apartamentului sau 3 % din valoarea estimata pentru 16% din apartament?