Buna ziua.Am deschis actiune pe contencios administrativ si fiscal pentru un teren.A m primit decizia tribunalului prin care Primaria este obligata sa-mi deschida rol fiscal si sa ma puna in posesie(Primaria nu a facut recurs).Sentinta civila trebuie institituita executorie?.Va rog respectuos sa-mi spuneti ce trebuie sa fac.Va doresc din toata inima sarbatori fericite.
Au trecut 15 zile de la pronuntare si nu am primit comunicarea.Instanta s-a pronuntat in favoarea mea(din cate stiu sunt 15 zile de la comunicare).Va rog respectuos sa-mi spuneti daca pot apare surprize in sensul ca mi-am citit dosarul pe net.Va multumesc anticipat.
Va rog sa-mi spuneti ce inseamna 15 zile de la comunicare(procesul a avut loc pe data de 06.03 si nu am primit inca comunicarea).15 zile de la pronuntare sau 15 zile de la comunicare.
Am fost pus in posesie de executor judecatoresc in baza hotararii civile definitive si irevocabile(instituita executorie).Am depus toata documentatia la registratura generala si directia de impozite si taxe a primariei ptr deschidere rol fiscal.Am intrebat la directia de impozite si taxe(am asteptat 30 zile calendaristice) cuantumul impozitului pe teren, raspunsul primit fiind negativ deoarece cei de la cadastru le-au comunicat ca este pus in posesie alta sau alte persoane pe terenul meu.Va rog respectuos spuneti-mi ce trebuie sa fac mai departe ca sunt disperat(de 10 ani isi bat joc de mine cei de la primarie).Va multumesc anticipat si multa sanatate.
Am fost pus in posesie de executor judecatoresc in baza sentintei civile definitive si irevocabile.Am depus la registratura primariei toata documentatia ptr inregistrare rol fiscal si stabilirea impozitului cuvenit(am incercat ptr ultima data sa discut cu cineva din cadrul primariei dar nu sunt luat in seama deoarece eu sunt vinovat ca ia-m dat in judecata),si sunt nevoit sa astept 30 de zile.Rugamintea mea la dvs este urmatoarea:Dupa 7 ani de chin si amaraciune la ce surprize neasteptate pot sa ma astept din partea primariei(este vorba de un teren si doresc sa-mi fac cadastru si intabulare in vederea vanzarii).Va multumesc respectuos.
Am fost pus in posesie de exec judecatoresc in baza sentintei civile definitive si irevocabile.Am depus la registratura primariei toate actele(din nou)pentru inregistrare rol fiscal.Am luat nr de inregistrare si sunt nevoit sa astept 30 de zile ptr a primi raspuns(nu sunt primit sa discut cu cei din primarie deoarece eu sunt vinovat ca ia-m dat in judecata pentru un teren care este al meu).Ex judecatoresc mi-a spus ca primaria este obligata sa ma puna in drepturile mele de proprietate.Rugamintea mea la dvs urmatoarea:primaria poate in continuare sa-si bata joc de mine,spuneti-mi sincer la ce ma pot astepta.Va multumesc respectuos.
O societate infiintata in 02.2011,platitoare de impozit pe profit,neplatitoare de TVA,fara activitate, ce declaratii trebuie sa depuna la iunie 2011 in afara de declaratia 100.
Am sentinta civila definitiva si irevocabila prin care obliga primaria sa ma puna in posesie.Sentinta este legalizata si instituita executorie.Am depus actele in copie la primarie,dar am aflat din surse(ca o remarca,eu sunt vinovat ca i-am dat in judecata pentru o proprietate care este de la parintii mei) ca primaria nu ar dori sa ma puna in posesie.Va rog frumos si respectuos sa-mi spuneti ce trebuie sa fac mai departe ca sunt disperat(procesul a inceput din 2003).
Revin la Sentinta civila de mai sus.Am primit raspuns.Primaria nu recunoaste terenul respectiv.Problema este un pic mai complicata,cu un istoric mare.In anul 1996 am primit PV de punere in posesie de la alta primarie(mentionez ca locuiesc la adresa respectiva din 1977,inainte de 1989 plateam impozit ptr casa si teren de 250 mp)in suprafata de 3000 mp.In anul 2003 am mers la primarie sa fac cadastrul si cei de la primarie mi-au spus ca terenul respectiv a fost trecut ad-tiv la primaria cu care sunt in prezent in litigiu(din anul 2000 nu mai locuiesc la adresa respectiva deoarece intr-o iarna mi-a fost distrusa toata gospodaria).Am mers la primaria respectiva,am depus toate actele si am primit raspuns ca ei nu recunosc terenul respectiv.Procesul a inceput in 2003, a parcus toate fazele(s-au facut 2 expertize)iar in sentinta respectiva obliga primaria sa ma puna in posesie(exact ce scrie in cerere bliga primaria x sa ma puna in posesie pe un teren de 3000 mp situat pe raza primariei y)Va rog respectuos si din tot sufletul sa ma indrumati ce pot sa fac mai departe(cunoscuti m-au indrumat sa ma adresez la CEDO).