buna ziua
lucrez in invatamant din 1 sept 2008 am avut numai contracte pe perioada determinata .in anul scolar 2010-2011 am ramas insarcinata .pe data de 9.05.2011 am intrat in concediu de maternitate iar pe 1.09.2011am intrat in concediu crestere copil 2ani.la data cand am intrat. inCCC deja contractul meu se terminase fiind pe perioada determinata 1.08.2010-31.08.2011.intrebarea mea este :pot intra in somaj si beneficia de indemnizatie de somaj?
copilul s-a nascut pe 29.06.2011
vrem sa dam in judecata primaria de care apartine scoala noastra pentru ca nu vrea sa ne deconteze transportul (cica nu sunt bani).Ce cheltuieli avem de platit pentru a face acest lucru?
Buna ziua!
Va scrie un cadru didactic de la o scoala din mediul rural,din judetul Giurgiu.In urma demisiei ingrijitorului,scoala a ramas cu postul vacant,dar blocat.
Care sunt modalitatile legale de angajare a unei persoane pe acest post,pana la deblocare?
Am auzit de ,,Contract de colaborare,,.Va rog lamuriti-ma!
Va multumesc!
la calcularea indemnizatiei de crestere copil,pe langa veniturile nete din ultimele 12 luni anterioare nasterii,se pot pune la socoteala niste diferente salariale(suma primita in acea perioada de 12 luni-lucrez in invatamant) si prima de instalare ?
Ce se mai stie despre contractul colectiv de munca la nivel national?Contabilul nostru la locul meu de munca spune ca deocamdata acesta nu exista si ca atare nici contractul colectiv de munca la nivel de unitate.E posibil?Mentionez ca lucrez in invatamant.