avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate eva_celebrity

Activitate eva_celebrity

Buna seara,in luna august intentionez sa plec cu copilul in strainatate si as dori ca sotul meu sa-mi faca o procura...va rog sa-mi spuneti ce acte imi trebuiesc si daca o fac acum este valabila in luna august anul acesta cand e stabilita plecarea.V-as ruga sa mai imi spuneti si cat costa o asemenea procura.Va multumesc!
Răspuns la discuția imputernicire
multumesc frumos pentru raspuns!
Discuție imputernicire
Buna ziua,am mostenit o casa impreuna cu unchiul meu si dorim sa o vindem...pot sa-l imputernicesc pe el sa se ocupe de acte, alergatura bla,bla...practic sa o vanda el sa nu mai fie eu nevoita sa ma plimb cu el deoarece se afla intr-un alt oras si timpul nu-mi permite?.si daca se poate trebuie sa mergem amandoi la notar nu? si cat timp e valabila imputernicirea respectiva? va multumesc!
Am vrut sa o depun si nu mi-au primit-o,de numar de inregistrare ce sa mai zic...oricum ANL-ul are legea lui...unica in lume.

Buna ziua,as dori sa stiu cat timp are valabilitate o declaratie notariala data pe proprie raspundere cum ca nu detin alte proprietati (pentru prelungire contract inchiriere locuinta ANL).Va multumesc!

alvarolipo a scris:

Incredibil!. O sa vedeţi ce nu e asa cum ei zic. Depune documentulcu înscrisul prin registratura si aşteapta o resolutia întemeiata in drept.

Multumesc de raspuns dar nu prea am inteles unde sa depun? la ce registratura? acolo nu exista asa ceva mi-au zis din start ca nu e valabil pana pe 1 februarie...nici nu au vrut sa-mi primeasca actul.
am facut declaratia astazi 24 ianuarie 2012 si ne-au spus de la fondul locativ ca abia pe 1 februarie trebuie sa depunem actele pt. prelungirea contractului si ca aceasta declaratie data astazi nu mai este valabila pana pe data de 1 februarie 2012 drept pt. care sa facem alta atunci...(nu de alta dar am platit totusi niste banuti la notar....)

Buna ziua,as dori sa stiu cat timp are valabilitate o declaratie notariala data pe proprie raspundere cum ca nu detin alte proprietati (pentru prelungire contract inchiriere locuinta ANL).Va multumesc!

Răspuns la discuția valabilitate declaratie notariala
Multumesc de raspuns dar m-am exprimat gresit...as dori sa stiu cat timp e valabila aceasta declaratie?