Daca fosta sotie deschide la banca un cont pe numele fetitei , si eu vreau sa depun banii pt pensia alimentara pe acel cont .
Vreau sa stiu daca cand depun banii , se specifica daca sant pt pensia alimentara?
Vreau sa am dovada ca acei banii sant pt pensia alimentara .. Cum dovedesc ?
Cum si in ce mod pot sa platesc pensia minorei in afara de mandat postal ...?
As dori prin banca , dar nu stiu cum se procedeaza ..
cine ma poate ajuta ?
pai nu-i nimic daca e cota parte din venit, daca eu platesc o suma foarte mare inainte, poate si peste limita ... nu are cum sa ma afecteze.. , odata ce fosta sotie declara si semneaza in fata notarului ca am primit respectiva suma , reprezentant pensia minorei pana la 18 ani...
Daca eu vreau sa-i platesc deodata toata pensia de intretinere a minorei ( de ex: Platesc 10 000 Lei ) de fata cu sotia la un Notar public , se accepta in felul acesta
daca ea semneaza ca a primit aceasta suma ca drept pt pensia minorei ...?
Dupa divort , fetita imi poarta numele ... vreau sa stiu daca ma afecteaza pe mine in viitor si daca sant unele probleme care poate sa apara pe viitor ?
Daca as avea o proprietate sau o suma mare de banii pe numele meu , ar trebui ca fata mea sa depinda de ei ? sau asta nu are nici o legatura doar atat ca e pe numele meu ... ?
Mentionez faptul ca platesc Pensie de intretinere lunara...
De ce trebuie sa platesc din urma pensia alimentara , deoarece eu am repus dosarul pe rol in luna octombrie 2010, de ce trebuie sa platesc din urma din data de 12 aprilie 2010 ?
Ce sa fac si cum ma puteti ajuta ?
a fost ultima decizie in instanta, doar ca nu am primit hotararea judecatoreasca , din cate am inteles numai dupa 30 de zile de la divort....
Dar eu sant tatal fetitei , eu pot sa iau fetita la mine deoarece ea este plecata in italia. , pot sa o dau pt abandon de familie,
De ce a plecat si a lasat o copila de 3 ani , pe mainile unor unchi , matusi si bunici ., de ce?
Eu nu sant tatal fetitei ?
fosta mea sotie a plecat azi in italia si a incredintat fetita de 3 ani la matusa si bunicul ei . Cum se poate asa ceva , eu sant ruda de gradul 1 , Cum si de ce , si cum a rezolvat acele acte.. ? Ce pot sa face eu ?
Mentionez ca santem divortati din 28 02 2011 si nu am primit inca Hotararea Judecatoreasca.. Fosta sotia mi-a zis ca a scos-o mai repede de la tribunal .. , ]
M-a sunat azi dimineata ca este in aeroport si pleaca in italia pt 2 luni , mi-a zis ca a fost la Primaria Orasului nostru si a scos o hartie in care se specifica incredintare minorei la matusa si bunicul ei...
Ajutati-ma ce pot face ...