avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate uddo

Activitate uddo

Daca fosta sotie deschide la banca un cont pe numele fetitei , si eu vreau sa depun banii pt pensia alimentara pe acel cont .
Vreau sa stiu daca cand depun banii , se specifica daca sant pt pensia alimentara?
Vreau sa am dovada ca acei banii sant pt pensia alimentara .. Cum dovedesc ?
Cum si in ce mod pot sa platesc pensia minorei in afara de mandat postal ...?
As dori prin banca , dar nu stiu cum se procedeaza ..
cine ma poate ajuta ?
pai nu-i nimic daca e cota parte din venit, daca eu platesc o suma foarte mare inainte, poate si peste limita ... nu are cum sa ma afecteze.. , odata ce fosta sotie declara si semneaza in fata notarului ca am primit respectiva suma , reprezentant pensia minorei pana la 18 ani...
Daca eu vreau sa-i platesc deodata toata pensia de intretinere a minorei ( de ex: Platesc 10 000 Lei ) de fata cu sotia la un Notar public , se accepta in felul acesta
daca ea semneaza ca a primit aceasta suma ca drept pt pensia minorei ...?
si daca dupa ce se marita ?si normal ca isi schimba numele , atunci mai are un drept dupa moartea mea ?
Dupa divort , fetita imi poarta numele ... vreau sa stiu daca ma afecteaza pe mine in viitor si daca sant unele probleme care poate sa apara pe viitor ?
Daca as avea o proprietate sau o suma mare de banii pe numele meu , ar trebui ca fata mea sa depinda de ei ? sau asta nu are nici o legatura doar atat ca e pe numele meu ... ?
Mentionez faptul ca platesc Pensie de intretinere lunara...
si daca nu platesc
si daca ea nu zice nimic ... si nu are pretentie sa platesc din urma pensia ...
ce pot face ?
De ce trebuie sa platesc din urma pensia alimentara , deoarece eu am repus dosarul pe rol in luna octombrie 2010, de ce trebuie sa platesc din urma din data de 12 aprilie 2010 ?
Ce sa fac si cum ma puteti ajuta ?
a fost ultima decizie in instanta, doar ca nu am primit hotararea judecatoreasca , din cate am inteles numai dupa 30 de zile de la divort....
Dar eu sant tatal fetitei , eu pot sa iau fetita la mine deoarece ea este plecata in italia. , pot sa o dau pt abandon de familie,
De ce a plecat si a lasat o copila de 3 ani , pe mainile unor unchi , matusi si bunici ., de ce?
Eu nu sant tatal fetitei ?
fosta mea sotie a plecat azi in italia si a incredintat fetita de 3 ani la matusa si bunicul ei . Cum se poate asa ceva , eu sant ruda de gradul 1 , Cum si de ce , si cum a rezolvat acele acte.. ? Ce pot sa face eu ?
Mentionez ca santem divortati din 28 02 2011 si nu am primit inca Hotararea Judecatoreasca.. Fosta sotia mi-a zis ca a scos-o mai repede de la tribunal .. , ]
M-a sunat azi dimineata ca este in aeroport si pleaca in italia pt 2 luni , mi-a zis ca a fost la Primaria Orasului nostru si a scos o hartie in care se specifica incredintare minorei la matusa si bunicul ei...
Ajutati-ma ce pot face ...