avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate ghiumusa

Activitate ghiumusa

Am cumpărat un apartament și administratorul ma pune sa plătesc 485 lei gândul de rulment pe care trebuie sa îl restituie fostului proprietar
Este corect?
Eu ar trebui sa plătesc eșalonat fondul de rulment nu o grămadă de bani pe care de fapt ei o datorează fostului proprietar
buna seara, daca am un impozit initial neplatit de 1000 lei ,persoana fizica,si platesc jumatate,voi fi scutita de cealalta jumatate ptrecum si penalitatile si dobanzile?
buna ziua,
1. Sant impreuna in concubinaj cu un barbat italian de 32 ani.Are dreptul la succesiune dupa decesul meu?
2. Avem niste titluri de stat , se poate face testament reciproc pentru cazul in care se va intampla ceva,ca banii sa nu ajunga la persoane indezirabile?
asi dori un raspuns profesionist,cu multumiri
Impozit,
Am înțeles ca pragul de impozitare a pensiei este de la 3000 lei și
cred ca se aplica tot din luna septembrie
A venit talonul cu pensia noua și impozitul vechi adică dd la 2000 lei; este corect?
aceasta se poate vedea in noua decizie?
va rog ,un ajutor

total stagiu realiza 38 ani 10 luni 19 zile
stagiu contributiv 38 7 12
necontributiv 0 0 0
s.asimilat necontribut. 0 3 7
stag sist.neintegrat 0 0 0
st.cotiz.contributiv. 6 10 19
nr punct stabilit. 3,91452
nr total de puncte 53,14676
puncte realiz pana la 31,08,24 49,23224+3,91452 =53,14676

intrebare 38 ani lucrati -25 ani lim min.de acordare = 13 ani de puncte de stabilitate.De ce au calculat doar pentr u 6 ani?
multumesc
Răspuns la discuția testament
Este vorba de testament olograf,persoana nu are nici un moștenitor,și a lăsat testament unei persoane agreata de dansa
Ma gândesc ca din cauza scrisului testamentul fiind scris cu vreo 2 zile înainte de deces, el nu mai seamănă cu scrisul ei obișnuit și din cauza asta sa îl respinga

gi-jane2 a scris:

Ce expert, de ce sa respingă, ce testament, autentic, olograf?
Dacă testamentul e nul, se dezbate succesiunea intre mostenitori legali dCa sunt, dacă nu sunt, o culege statul.

Răspuns la discuția testament
Este vorba de testament olograf,persoana nu are nici un moștenitor,și a lăsat testament unei persoane agreata de dansa
Ma gândesc ca din cauza scrisului testamentul fiind scris cu vreo 2 zile înainte de deces, el nu mai seamănă cu scrisul ei obișnuit și din cauza asta sa îl respinga

gi-jane2 a scris:

Ce expert, de ce sa respingă, ce testament, autentic, olograf?
Dacă testamentul e nul, se dezbate succesiunea intre mostenitori legali dCa sunt, dacă nu sunt, o culege statul.

Discuție testament
se depun actele de succesiune impreuna cu testamentul persoanei decedate. Punem o situatie ipotetica,daca expertul respinge testamentul ce se intampla cu succesiunea? mai continua sau se incheie?
inmormantare,

o persoana doreste sa intocmeasca un act oficial prin care sa nominalizeze persoana care se va ocupa de inmormantare sau incinerare dupa decesul sau.Ce fel de act trebuie incheiat la notar?Mentionez ca nu are pe nimeni din famile care sa se ocupe .