dvs.am vrut sa va trimit nota de const.
am citit mai atent si este vorba HCGMB 705/2022,art. 4 pct 4.3,4.4,4.8
la final are o amenintare frumoasa cum ca neachitarea penalitatii poate fi urmata de declansarea procedurilor judiciare
ce sa inteleg?am facut bine ca am platit chiar si jumatate?
plata amenda parcare
am gasit o nota de constatare si instiintare plata pentru neplata parcare pe masina cu valoare de 200 lei.
Am intrat pe ghiseul.ro la sectiunea amenzi si am vazut ca pot plati jumatate.ceea ce am si facut.Aceasta mentiune nu este scrisa pe nota de constattae.Am facut bine sau trebuie sa dau si diferenta?
multumesc
buna ziua,
in niste acte originale din 1939(act de vanzare cumparare,planse cu amplasamentul apartamentului)este trecut la nr ap. 48 dar in realitate este 44.Unde se poate vedea daca s-a facut vreo corectie sau unde se poate repara aceasta greseala pentru ca notarul zice ca are nevoie de o hartie in care sa se justifice acest lucru,si nu pot face cadastru fara actul de la notar.Ma puteti ajuta?
stie cineva sa raspunda?
buna ziua,
in niste acte originale din 1939(act de vanzare cumparare,planse cu amplasamentul apartamentului)este trecut la nr ap. 48 dar in realitate este 44.Unde se poate vedea daca s-a facut vreo corectie sau unde se poate repara aceasta greseala pentru ca notarul zice ca are nevoie de o hartie in care sa se justifice acest lucru,si nu pot face cadastru fara actul de la notar.Ma puteti ajuta?
Am cumpărat un apartament și administratorul ma pune sa plătesc 485 lei gândul de rulment pe care trebuie sa îl restituie fostului proprietar
Este corect?
Eu ar trebui sa plătesc eșalonat fondul de rulment nu o grămadă de bani pe care de fapt ei o datorează fostului proprietar
buna seara, daca am un impozit initial neplatit de 1000 lei ,persoana fizica,si platesc jumatate,voi fi scutita de cealalta jumatate ptrecum si penalitatile si dobanzile?
buna ziua,
1. Sant impreuna in concubinaj cu un barbat italian de 32 ani.Are dreptul la succesiune dupa decesul meu?
2. Avem niste titluri de stat , se poate face testament reciproc pentru cazul in care se va intampla ceva,ca banii sa nu ajunga la persoane indezirabile?
asi dori un raspuns profesionist,cu multumiri
Impozit,
Am înțeles ca pragul de impozitare a pensiei este de la 3000 lei și
cred ca se aplica tot din luna septembrie
A venit talonul cu pensia noua și impozitul vechi adică dd la 2000 lei; este corect?