@qqq
De cand nu mai e nevoie de acordul celuilalt parinte decat cel caruia i s-a incredintat minorul?Prin hotararea de incredintare a minorului catre un parinte se decade din drepturile parintesti celalalt parinte?
Daca chiar doriti,se poate elibera un certificat de calitate de mostenitor,daca nu mai exista nimic in patrimoniul defunctului.Pe de alta parte va trebui solicitata anularea partiala a contractului de vanzare cumparare incheiat de mama vitrega.Oricum,de admirat mama vitrega,s-a miscat ca la carte;)
Atentie la domeniul de aplicare al OG5/2001.Se aplica si imprumuturilor?
Desi in text n-am gasit asa ceva,instanta mi-a admis o somatie pe contract de imprumut
As vrea sa cred ca acela in cauza este total nevinovat,dar sincer nu cred.Chiar daca nu este el autorul fraudelor de pe net,este clar ca stia despre ele:spuneti-mi si mie cine reactioneaza astfel in situatia asta,sa iti declari identitate falsa,sa fugi de politie,etc. pentru un permis suspendat/expirat.Ce impresie poate sa isi faca organul de U.P.?
Eu zic ca trebuie sa te astepti in cel mai bun caz la o condamnare cu suspensie,desi,daca ramane in picioare si aderarea la grup infractional,pa si pusi.
Loc liber intr-un act autentic ????:O Daca gasiti notarul care sa faca asta,spuneti-mi si mie.
Nu-ti trebuie nici un contract cu societatea,fiindca esti asociat si administrator.
Garda financiara accepta imprumuturile de la asociat catre firma.Intreaba-ti contabila/contabilul
actul de instrainare de mana referitor la un imobil teoretic nu produce nici un efect,el insusi nefiind susceptibil de transmiterea dreptului de proprietate.Eventual poate fi luat in considerare ca si un antecontract de vanzare cumparare in fata instantei.act care nu va produce niciun efect afara de cazul in care in urma partajului succesoral,imobilul va cadea in lotul promitentilor vanzatori.
Daca intretinatorul nu incheie personal contracte cu furnizorii de utilitati(fiindca despre alte chitante nu cred ca poate fi vorba) si contractele raman pe intretinut(de obicei asta isi rezerva uzufructul viager),la ce iti folosesc chitantele?
Sau se vor elibera chitante pe felul I si felul II de la mancarea de la pranz:)?