avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate laau

Activitate laau

Va multumesc frumos, voi incepe cu plangerea adresata asociatiei. Raspunsul dumneavoastra este foarte clar si acum stiu ce am de facut.
Ma aflu in urmatoarea situatie: un racord din conducta principala apa rece se fisureaza in dreptul apartamentului meu. Ajung la domiciliu in 3 ore (zi de duminica) chem instalator care constata defectiunea dar nu poate interveni decat luni dimineata, dupa ce achizitioneaza niste piese. Il sun pe presedinte, ii comunic situatia, instalatorul vorbeste cu el si il roaga sa opreasca apa pe coloana pentru a nu inunda mai rau apartamentele de jos. Presedintele zice da, dar nu opreste apa. Apa curge toata noaptea. Apartamentele de jos ma ameninta cu procesul. Apoi descoperim ca apa nu poate fi oprita pentru ca e defect robinetul de inchidere. De care presedintele stia ca este defect. Ce este de facut intr-o astfel de situatie? Cum il pot obliga pe presedinte sa isi indeplineasca obligatiile? Ce pasi legali se pot face?
Va rog sa ma ghidati in actiunea de recuperare a dreptului copilului meu. Primaria de sector a decis ca nu aloca burse de perfomanta, indiferent de dosarele depuse. Doresc sa contest aceasta decizie si incalcare a dreptului copilului. Ma puteti invata care sunt primii pasi? Am aflat de aceasta decizie studiind site-ul primariei, scoala nu a anuntat inca nimic. Imi puteti spune ce trebuie sa fac in acest moment?
Răspuns la discuția Taxe timbru contestare executare
Am aflat, este 100 lei taxa de timbru.
Nu mai este nevoie de raspuns, am castigat procesul.
Discuție Motive recurs
Buna ziua,
poate fi motiv de recurs faptul ca instanta a luat in considerare inscrisuri depuse impreuna cu concluziile scrise, in conditiile in care nu fusese depusa nici macar intampinare, deci ne aflam in situatia in care partea adversa nu avea dreptul sa mai depuna inscrisuri sau sa formuleze cereri?
Răspuns la discuția Proces pe articolul 905
Am primit raspuns oficial de la DGASPC: nu exista nici o cerere din partea BEJ pentru asistenta in timpul executarii silite.
Răspuns la discuția Proces pe articolul 905
FlorinHH a scris:

Sa revenim la oile noastre, o consiliere pe mai multe saptamani s-a facut in acest caz?


Pe foarte multe saptamani. Si copilul a povestit in mod cutremurator cum isi aminteste cand tata o batea pe mama si cum tata il batea pe el cand il lua in programul de vizita. Si i-a spus psihologului ca el este foarte suparat pe tatal lui, care este un tata rau si o roaga mereu pe mama sa ii gaseasca si lui un tata bun. Acesti copii, care traiesc de cand se stiu in abuz din partea unui parinte violent, nu au nici o vina. Asa cum nu au nici mamele lor, carora li se tot incarca desaga cu de toate, asa cum ati facut si dumneavoastra, cateva mesaje mai sus.
Toate lumea stie ca exista si mame care isi lasa copii in grija tatilor si nu le doare sufletul deloc. Vin doar in program de vizita si nu le intereseaza daca cei mici au lucrurile calcate pentru scoala sau temele facute. Nu va mirati, chiar eu cunosc un astfel de caz de femeie ce a dorit o noua viata, cu un alt barbat, departe de miile de griji pe care ti le fac copiii.
Asadar sunt cazuri si cazuri. Dar hai sa facem diferenta intre zi si noapte, stimate domn FlorinHH. Acest forum e creat pentru suport, nu pentru aruncat cu piatra. Si cand mai puneti mana pe piatra, ganditi-va va rog foarte, foarte bine, in cine o aruncati.
Va rog, stie cineva cum se calculeaza suma lunara in cazul prezentat mai sus?
Răspuns la discuția Proces pe articolul 905
Acest tata minunat i-a spus minorei ca o va lua la el de la mama ei, si cand va creste o va trimite la produs, ca sa isi scoata si el banii de pensie alimentara pe care i-a platit atatia ani.
Stiu aceasta deoarece copilul nu a inteles si mi-a reprodus discutia cu tatal ei in totalitate. Eu in schimb, am inteles tot. Nu cred ca mai are rost nici un comentariu. Daca sunt femei care isi inchipuie ca acesti monstri nu exista, doar i-a creat imaginatia noastra, a femeilor disperate care scriem de ani de zile pe acest site, poate cineva ne va baga in seama, le doresc sa-i intalneasca in realitate. Le multumesc tuturor (atat femei mame singure cat si barbati tati singuri) ce au analizat situatia cu celeritate si m-au ajutat cu un cate un sfat ce a cantarit enorm de mult in lupta mea pentru supravietuire.