avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Activitate ortega

Activitate ortega

multumesc mult pentru raspunsuri, astept o indrumare concreta si rapida dat fiind situatia in care se afla minorul,va multumesc
multumesc mult ,dar se poate face ceva mai rapid deoarece am o situatie mai deosebita. in scurte cuvinte de comun acord cu tatal minorului ,acesta a ramas in ingrijirea lui ,din diferite motive[de educatie] minorul in varsta de 14ani este arestat preventiv pentru furt,tatal in situatia data nu doreste sa-mi incredinteze minorul de comun acord asa cum am facut si eu iar eu nu pot sa il las in continuare la tata deoarece se vede clar ca nu a fost capabil sa ii ofere o educatie .in mod concret doresc prin intermediu instantei sa preiau custodia lui cit mai rapid posibil deoarece consider eu ca si copilul meu merita o alta sansa la o viata linistita ceea ce in mod sigur nu a avut langa tata.va multumesc pentru intelegere
buna seara as dori sa stiu in cit timp se acorda incredintarea minorului unui parinte prin aceasta ordonanta,de la actionarea in instanta .va multumesc mult
buna as dori sa stiu ce incadrare este in austria pentru furt.am si eu o cunostinta arestata pentru furt calificat .multumesc din suflet daca imi poti raspunde
Răspuns la discuția TRANSFERUL DETINUT
multumesc mult cred ca fractia de pedeapsa este executata ..raportul referitor la comportament si reintegrare nu este valabil cel din belgia incheiat de autoritatile belgiene
Răspuns la discuția TRANSFERUL DETINUT
multumesc mult as dori sa stiu daca odata ajuns in romania poate beneficia de eliberare conditionata
BUNA AS DORI SA STIU CIT DUREAZA TRANSFERUL UNUI DETINUT DIN BELGIA IN ROMANIA IN VEDEREA EXECUTARII UNUI REST DE PEDEAPSA.MENTIONEZ CA A EXECUTAT 2ANI SI 4LUNI AVIND O CONDAMNARE DE 4 ANI.
Răspuns la discuția contract de munca
multumesc mult dar care act ar fi cel mai credibil contrctul de munca se poate incheia doar cu angajatul in tara si cred ca promisiunea de angajare ar fi mult mai avantajoasa si legala aceasta promisiune unde se incheie in fata unui notar care o poate si legaliza.dovada ca are unde locui de unde o pot obtine.el neavind nici o proprietate pe numele sau
buna revin cu alte intrebari referitoare la executarea unei pedepse in belgia. pentru a fi eliberat conditionat inainte de termen fratelui meu i s-a propus expulzarea din belgia dar are obligatia sa prezinte acte doveditoare ca are unde locui si munci odata ajuns acasa as dori sa stiu mai concret care sint aceste acte ex.contract de munca si proprietate in tara sau angajamentul unei firme ca il angajeaza odata ajuns in romania va multumesc mult inca o data pentru lamuriri
buna revin din nou cu alta intrebare fratele meu a fost condamnat in belgia pentru furt la executarea a 37 luni privare de libertate. in acest timp a fost anchetat si pentru trafic de persoane urmind sa fie condamnat. care din cele doua pedepse le v-a executa. cea mai mare sau prin adunare pe amandoua.