avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate gabyt

Activitate gabyt

Bună ziua! În cât timp se restituie banii pe o amendă? Menționez că am câștigat procesul cu DSP . Hotărârea e definită.
Discuție Contestație
Bună seara! Am avut un proces cu poliția serviciul rutier în care nu am avut câștig de cauză nici la apel, menționez că poliția nu a avut dovezi sau martori decât procesul verbal pe care nu l-am semnat. E vorba de o depășire pe linia continuă, la apel nu trebuia audiat din nou martorul pe care l-am avut la proces? Pot face contestație în anulare?
Răspuns la discuția Mai am sanse?
Multumesc. Eu am martorul care afost citat la proces care sustine in continuare nevinovatia mea.

AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN a scris:

Teoretic aveti sanse, insa va trebui sa demonstrati cele sustinute in cerere de d-voastra

Discuție Mai am sanse?
Mi s-a retinut permisul de conducere pentru 2 luni si amenda, am contestat cu martor la proces dar judecatorul a respins cererea ca fiind nefondata .precizez ca Politia nu are probe sau inregistrari si nici martor la procesul verbal. Mai am sanse la apel?
Dupa dezbaterea mostenirii dupa bunici mama si fratii ei au vandut din dreptul lor de mostenire o suprafata de teren procedand legal (cadastru ,intabulare , licitatie , notar) acum s-au trezit cu proces pentru anularea vânzării, un nepot al bunicului avand o hartie de mana care pretinde ca e act de vanzare facut de bunicul meu. Precizez ca are semnătura lui si cealalta spunand ca e a bunicului. Are sanse sa anuleze actul de vanzare a terenului?
Bunicul meu a vandut in anul 1986 casa batraneasca , langa casa avea si gradina in suprafata mai mare pe care statul i-a dat-o in folosinta noului proprietar , dupa revolutie proprietarul si-a facut acte pe tot terenul. Mai pot face ceva ținând cont ca a fost deposedat abuziv?
Discuție CODUL MUNCII
Dupa cat timp de la angajare o persoana care nu a mai avut carte de munca poate beneficia de concediu de odihna?
cum putem rezilia contractul cu firma de repartitoare. Contractul este pe 10 ani si e incheiat de fosta conducere a asociatiei de proprietari fara acordul proprietarilor.
Discuție taxa auto
am platit taxa auto in 2008. o mai pot recupera?