am achizitionat un autoturism inmatriculat in romania dar nu am apucat sa o inmatriculez pe numele meu si doresc sa plec bulgaria peste 3 zile .detin cartea,talonul,asigurare si itp valabile! o sa am probleme la vama?propietarul e plecat din tara deci comodatul nu stiu daca se poate realiza. daca nu pot iesi cu contractul de vanzare cumparare pot iesii cu comodat fara apostila?? e valabil inceiat doar intre propietar si mine? astept cat mai multe raspunsuri si sfaturi! multumesc anticipat!
maxim 90 de zile daca exista un contract de vanzare cumparare!!!!! e o mare diferenta asa ca nu mai raspunde daca nu sti!si se scrie cu x nu cu cs .esti rezident ssi detii o masina asa co poti circula in toata europa oricand doresti si cat timp vrei asa ca stai linistit ca nu pot intrzice un drept european si anume dreptul la libera circulatie~
cine are cartea si talonul e propietar!!!!!!!!! nu va faceti griji si puteti sa circulati fara probleme cu ea asa. doar daca va este retinut talonul aveti probleme
stai linistit ca chiar daca o dau nu prea au ce face...........
iti faci procura din 3in 3 luni la propietar sau o treci pe firma si atunci le dai cu flit.......nu pot interzice dreptul la circulatie....mai ales ca vor sa intram in spatiul comunitar! astea sunt fitile sa mai sperie putin lumea ...si sincer nu merita sa dai banii sa imatriculezi masina in tara in cere ar tebui.....timp pierdut airea bani aruncati ...in bulgaria am rezolvat totul in 4 ore si cu suma de 700 euro pe cand in tara ma costa taxa 5200+ alte taxe +2 saptamani de alergatura!! halal tara o taxa de 8 lei a trebuit sa fac 4 ore pe drum ca la politie cecul nu incaseaza pentru anumite sectoare si asa am consumat benzina de cca 60 de lei pt 8 lei rusine celor care o conduc!!!
pai se modifica!!!!recursul s a judecat? dak a fost respins sau admis mai dureza ceva timp .eu nu intaleg de ce ai mai facut recurs dak nici macar nu te ai prezentat,........uita asa vei mai sta cateva luni sau cine stie cat. dak a fost admis are data de judecare deci anul tau se mai lungeste..........=D>
la concentratia asta din sange nu exista dubii........imi pare rau dar nu stiu cum de ti a aprobat recalculare ca orice ai fi facut subt 0.8 nu avea cum sa ajunga...