avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate Dumitru Mihu

Activitate Dumitru Mihu

Răspuns la discuția Retragerea plangerii pt furt
Invitati-i la mediere si acolo va intelegeti ca in schimbul retragerii plangerii sa plateasca ei cheltuilelile care vor rezulta in urma actiunii dumneavoastra. Vor accepta ( bucurosi):D, va asigur.
Mediarea este solutia cea mai rapida pentru a clarifica situatia dintre fiica si bunica. In scurt timp va edificati asupra situatiei. In situatia in care bunica accepta medierea lucrurile se clarifica rapid si convenabil financiar. In caz contrar , rezolvarea in Instanta.

[Nu aveti voie sa va puneti datele de contact in mesaje. Cititi Regulamentul. Multumesc]
Răspuns la discuția Executare silita CNADNR
Aveti la dispozitie 15 zile sa faceti contestatie la executare
Pe langa tariful de 28 euro catre CNADNR si cheltuielile de executare pe care le-ati primit si platit catre executorul judecatoresc in cazul acesta mai aveti de platit pentru fiecare proces verbal cate 250 lei amenda, care vine la administratia financiara. Daca ati fi contestat executarea si ati fi facut plangere impotriva proceselor verbale vi se anulau si ce ati plati catre executor ( cei aprox.1700 lei) si amenzile de la adm finaciara.
Cel mai sigur este la impozite si taxe locale. In 48 de ore puteti plati jumatate, scrie asta si in procesul verbal.
Răspuns la discuția Amenda auto
Trimiteti o copie dupa procesul verbal la : dumitru@birouavocati.ro si veti primi un raspuns
Mergeti si vedeti ce vor de la dumneavoastra. deja ati facut planul sa-i faceti plangere agentului dar inca nu stiti pentru ce motiv. Nu este onbligatoriu sa va dea avertisment va poate amenda. daca se intampla asa puteti face plangere impotriva procesului verbal .