Buna ziua ,
Care este limita de proprietate a mea si a firmei Apaprod atunci cind eu am un camin cu contor la limita mea de proprietate,adica linga gard in interiorul curti iar firma Apaprod are un camin cu contor in strada pricipala la cca 3 ml distanta pina la gardul meu .cine raspunde de avariile conductei din strada pina la gardul meu ?
Multumesc !
Firma are datorie dividende la asociatul unic ,dar are si cladiri in proprietate ;care este cea mai buna solutie sa-mi recuperez dividendele fara sa lichidez firma si sa am costuri reduse !!
Multumesc mult
Firma mea are un autoturism in doatare.An cumparare 2004 (direct de la reprezentanta de noua) In 2009 masina a fost reinmatriculata cu alt numar dar tot de firma mea (deci a mai fost inmatriculata dupa 2007 dar pe acelasi proprietar !!) In acest caz ce spune legea privind taxele de poluare ??
Noul cumparator trebuie sa plateasca ceva?
Dar in cazul in care inchid firma si masina imi revine mie situatia este aceeasi cu vinzarea la tert ??
Buna ziua ,
Va multumesc pentru interes,
Decizia medicala asupra capacitati de munca fost emisa in 08.02.2011 si a fost respinsa de Casa judeteana de Pensii in 06.05.2011,invocinduse Leg.263/2010 art. 73(1).Dar eu cred ca aceeasi lege art.58 lit a si b si art.74 spun altceva.Legea pare interpretabila !(nu este prima data cind aflu asta .)Am nevoie de un avocat pentru a-mi apara dreptul ?!
Multumesc <
Am fost pensionata de comisia medicala in 2011 la pensie de boala cu gradul III dar de la casa de sanatate mi-a fost respinsa pe motiv ca nu am 23 de ani lucrati (am 49 ani) si nu pot primi conform cu noile modificari a leg. 263.Eu am doar 19,8 luni lucrati si acum ce ma fac ?
Buna ziua ,
Am o sentinta definitiva privind executarea silita a unei firme germane ,ati putea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez si ce costuri implica asta
As vrea sa iau si masuri asiguratorii..se poate ?
Daca lichidez firma de buna voie si nu am datorii (doar catre mine dividende neachitate din lipsa cashului) dar am imobile si o masina cum procedez cu ele (masina este amortizata) ,pot sa le primesc ca parte a datoriei firmei fata de mine si ce taxe platesc daca fac asa (TVA si alte..)?
Multumesc mult !#-o
Daca lichidez firma de buna voie si nu am datorii (doar catre mine dividende neachitate din lipsa cashului) dar am imobile si o masina cum procedez cu ele (masina este amortizata) ,pot sa le primesc ca parte a datoriei firmei fata de mine si ce taxe platesc daca fac asa (TVA si alte..)?
Multumesc mult !#-o
Va multumesc mult ,
Dar,...legat de aceasta parte a raspunsului
"in acelasi timp,ar fi bine sa intentati o actiune prin care sa va recuperati si creantele pe care societatea le are fata de terti si sa mentionati acest aspect la masa credala a societatii."
firma nu are datorii decit mie (actionarul principal --benefici pt care am platit impozitul la timpul cuvenit) n-am inteles de care "tertii"este vorba !
Apoi ce costuri implica aceasta actiune ?TVA de returnat si mai ce ?(constructiile parte le-am realizat eu !)