avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate visan laura

Activitate visan laura

Contractul este inregistrat la adm. Financiara ( in contract redactat impreuna cu intermediarul ag. de imobiliare).
Da ,am garantie echivalentul unei chirii.
In contract zice : intarzierea la plata , ce depaseste 10 zile, de la data scadenta Duce la rezilierea contractului. Iar la obligatiile chiriasului : sa plateasca cheltuielile furnizate ( tv, enel, tel.)
Nu am o clauza care face referire la evacuare. ( este prima oara cand inchiriez).
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez.?
Ce fel de notificare?






Buna seara, am sa trec direct la subiect : anul acesta am inchiriat ap. ( 18 aprilie) iar contractul la adm. Financiara cu data de 1 Mai, chiriasul de 10 zile tot amana sa vireze banii in cont , la intretinere este restant, cu lumina sunt sigura ce este in urma iar cu antena prin cablu " noroc" ca am primit SMS ca altfel.... Vreau sa stiu daca pot face ceva cu acest contract, si anume sa-l reziliez ( la 10 zile de neplata contractul se reziliez a) si/sau cum procedez ,chair nu stiu ce sa fac si IMO este teama pentru ce se va intampla Mai departe daca el tot intarzie si nu plateste in definitiv ( si ce se va intampla cu impozitul care trebiuie platit pana in dec .2012 cam 1400 Ron Mai am))..
Astept raspuns ........ Va multumesc!
Răspuns la discuția URGENT!
Din cate am inteles ei nu vor decat sa locuiasca acolo dar, este trecut in contract la chirias firma lui pentru a putea deconta.
La Adm. Financiara o sa apara chirias firma X , nu?
Iar am la acest apartament contract de vanzare cumparare cu plata in rate la M A i , unde scrie, ca nu are voie proprietarul sa schimbe destinatia locuintei.
Chiar nu stiu ce sa mai fac
! Va multumesc din suflet ca imi raspundeti!

Răspuns la discuția URGENT!
Mai exact : am închiriat ap. ( care este proprietatea sotului) si cel care la închiriat este trecut in contractul făcut de intermediar ,cu firma ........xxxxx.....( adică exact ce am scris mai sus : CHiriasul......) nu cu numele lui direct.
La acest ap. practic nu am voie sa schimb destinația , iar eu am fost explicita in privința aceasta ,doar ca pe acest intermediar nu la cam interesat.

Încă nu l- am înregistrat la Adm. Financiară .
Si soțul meu nu a constatat pe moment cele întâmplare si a semnat acel contract.
Discuție URGENT!
Buna seara,
Va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta, si anume :
am resusit sa inchiriez un apartament (unicul de altfel) a carei destinatie nu poate fi schimbata, si in contractul conceput de intermediarul firmei de imobiliare pe care l-am si semnat #-o, scrie:
CHIRIASUL SC.GRUPESTECU......SRL... CU SEDIUL (alta localitate fata de bucuresti) cu numarul de inreg..........., reprezentata de X-ulescu, in caliate de locatar.
Intrebare este daca ma afecteaza cu ceva acest paragraf, avand in vede ca eu nu am voie sa schimb destinatia locuintei...........off#-o?
Discuție Somaj dupa CCC
Buna seara, va rog sa mă indrumati si pe mine într-o problema : am fost angajata la firma "x", iar in timp ce eu eram in concediu pentru cresterea copilului firma a făcut toate demersurile pentru a schimba firma pe alt nume si cu o alta denumire in firma " y". Precizeze ca acum câteva zile am sunat la firma sa întreb de postul meu (in Aprilie se împlinesc 2 ani) si într-un cuvant nu mai au cum sa mă primeasca. Ce ramane de făcut? Pot sa intru in somaj? De ce acte am nevoie?? Va multumesc!
Răspuns la discuția Calcul impozit
Va multumesc mult pentru răspuns, dar puteți fi mai explicit : veți plăti contribuții sociale ? (avem serviciu in sistemul bugetar
Discuție Calcul impozit
Buna ziua, am si eu o întrebare : cum se calculează impozitul pe chirii ( de ex.650 e / luna )? Este prima oară când vreau sa închiriaz, iar pe net mai rău m-am băgat in ceata. Va multumesc mult!
Va multumesc !mult pentru rapiditatea raspunsului.
Buna ziua,

Am si eu o intrebare : imi puteti spune si mie va rog ce acte si ce pasi trebuie sa urmez pentru a muta o firma? ( si ca sa fiu mai explicita firma se afla in apartamentul in care locuiesc si as dorii sa mut si sediul si punctul de lucru).
Va multumesc !