Se recupereaza banii platiti avocatului care m-a reprezentat in proces, daca am castigat procesul si in hotarare se specifica: intimata este obligata sa plateasca cheltuielile de judecata?
Multumesc!
O zi buna!
Buna seara! Am si eu o rugaminte, cer o lamurire;
intr-un proces cu politia, dupa un accident, am castigat procesul;
in hotarare scrie:".....se anuleaza procesele verbale,...intimata (politia) este obligata sa plateasca cheltuielile de judecata in valoare de 700 roni.
Avand in vedere ca eu am fost reprezentat de un avocat si am platit baroul, politia trebuie sa ma despagubeasca pe mine sau este vorba de alta cheltuiala de judecata pe care trebuie sa o achite?!
Nu ma pricep...Multumesc mult de ajutor.
buna ziua! Am o mare rugaminte: spunti-mi si mie, va rog frumos, ce document oficial (HG, Ordin, Lege) interzice institutiilor publice sa predea in comodat (spre utilizare cu titlu gratuit) bunuri din patrimoniul sau societatilor comerciale?!
Va multumesc pt raspuns!
Mai am cateva intrebari:
1. cine stabileste valoarea masei succesorale?
2. ce documente trebuiesc ptr. a incepe succesiunea dat fiind vorba despre o casa la tara si teren arabil extra si intravilan?
3. se pot face succesiunile dupa ambii parinti concomitent?
4. cam care ar fi durata rezolvarii(incheierii) unei succesiuni?
Va multumesc foarte mult ptr amabilitate!
va doresc o seara buna!
Buna ziua! Am rugamintea de a-mi spune daca :
1. o mostenire de la parinti decedati intra la partajul de la divort?!
2. cum se calculeaza taxa de succesiune, in functie de ce?
3. parinti mei au decedat la o diferenta de 3 luni, se mai face succesiune separata ptr.(sau dupa) fiecare?
Multumesc!
O zi buna!