Unde as putea gasi un model de contract pentru (intocmire si) semnare bilant? Mentionez ca as dori doar sa semnez bilantul fara tinerea contabilitatii. Multumesc!
Multumesc pentru raspuns! Doresc sa i se efectueze un audit administratorului blocului pentru a i se depista si alte nereguli efectuate. Care ar fi pasii ? Cui trebuie sa ma adresez? Multumesc anticipat!
Cui as putea sa ma adresez (cumva OPC) pentru neregulile efectuate de catre administratorul blocului ? Mai exact trecerea unei persoane la intretinere desi nu sta nimeni in apartament.
Multumesc!
In anul 2010 am obtinut venituri din dobanzi aferente depozitelor bancare. Am obligatia de a depune si plati impozit prin declaratia 200 (Declaratia de venituri) pana pe 15 mai ?
iar declaratia la martie ramane cu impozit pe micro, nu trebuie sa fac nicio rectificativa, avand in vedere ca cele 60 de zile expira pe 22 mai? Mentionez ca nu am obtinut venituri si nu o sa obtin pana la aceasta data
Daca o societate care s-a infiintat ca microintreprindere si in decursul celor 60 de zile nu angajez nici macar o persoana, care sunt urmatorii pasi care trebuie sa-i fac ? multumesc!
Este vreo restrictie ca un angajat sa fie cu minim 2 ore, sau merge si cu o ora? Salariul minim brut pentru un sofer cu liceul efectuat este de 101 lei daca va fi angajat cu o ora, nu? Este conditia indeplinita (daca am un angajat cu o ora) pentru a fi microintreprindere? multumesc
Multumesc! M-ati putea ajuta de asemenea si cu urmatoarele intrebari, sunt noua in resurse umane si as avea nevoie de ajutor:
1) daca am obtinut parola pentru revisal mai trebuie sa merg si cu discheta?
2) daca administratorul firmei vrea sa se angajeze la firma lui se poate pe orice functie (spre ex sofer) sau trebuie neaparat pe pozitia de administrator?
3) fisa postului si regulamentul intern al firmei se intocmeste de catre angajator sau intra in atributiile firmei de contabilitate ? (daca in contractul incheiat intre ei este specificat: ”intocmirea si completarea dosarelor de personal in conformitate cu prevederile legale de catre firma de contabilitate”)
4) ce este diferit in noul contract de munca cf noului cod al muncii?
Am urmatoarea situatie: vreau sa angajez o persoana care a mai lucrat un an inainte cu carte de munca. Acum dupa o pauza, vrea sa se angajeze la firma lui. In Revisal completez si acel an din urma (cu datele din cartea de munca)?