avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate gyury

Activitate gyury

buna ziua,unchiul meu a muncit in mai multe zone ale tari inainte 1989,as dori sa ma indrumati cum stringem ,"datele,hirtile etc."pentru dosarul de pesie,precizez ca a muncit in jud ARAD-loc NADAB la C.A.P .VA MULTUMESC!
buna,,detin in prorietate un teren si o casa din chirpici dobandit prin contract vinzare cumparare,casa nu are plan de constructie (schita)e construita de prin 1960 in cf e trecuta casa si teren fara alte detalii,as dori sa construiesc o cladire noua,pe interior sau pe exterior ,adica lipit de pereti vechi cu o adaugare spate lateral iterior curte,fara modificare la fatada. pot sa construiesc fara plan de constructie,scchita...etc. se poate cu autorizatie de reabilitare modificare de la primarie? va multumesc!#-o

Răspuns la discuția sa cumpar ?sa nu cumpar?
mersi mult,,a-mi explicati va rog un pic mai detaliat ce este OCPI ,,sa anteleg ca e biroul de carte funciara din zona,,sau?
Răspuns la discuția sa cumpar ?sa nu cumpar?
multumesc pentru raspuns, ,,acte pe acel teren nu detine,totul e pe ;vorbe , pentru a le obtine ar fi o cale atit de lunga,,,,,,,,,,,,,,,,,
buna tuturor,mi s-a oferit spre cumparare un teren ,problema e ca proprietarul nu are acte pe el la mostenit de la o matusa pe care a ingrijit-o pina la moarte si nu se stie nici matusa daca a fost intabulata vreo data pe acel teren,vecini cunosc situatia ,inpozitul il plateste la primarie pe acel teren.se poate cumpara ? si care ar fi demersurile,va multumesc !
Răspuns la discuția pasaport expirat
multumesc ! sanatate.
Răspuns la discuția pasaport expirat
de intrat ,cred ca pe la bors sau nadlac.va multumesc!
buna seara ,va rog sa-mi spuneti ce probleme pot sa am la intrarea in tara cu copilul minor,are pasaportul expirat,precizez ca certificatul de nastere il am. va multumesc !
Discuție alocatie copil
buna ziua,as dori sa stiu daca un copil nascut in spania poate beneficia de alocatie in romania,copilul are un an si sase luni certificat de nastere romanesc eliberat la ambasada,(incompetenti de la ambasada nu au dat nici un fel de informatie asupra acestei teme la eliberarea certificatului),locuim in spania,daca are drept de alocatie de ce acte avem nevoie? va multumesc .
Răspuns la discuția scara bloc fara presedinte
multumesc pt raspunsuri,o sa revin cu noutati.
:training: