Problema este ca evenimentul s-a petrecut pe data de 19 Decembrie 2017 si din ce stiu as fi avut 48h la dispozitie sa sesizez politia.Se mai poate deschide si acum un dosar la politie?
In ceea ce priveste distanta minima in constructii:
a) partile pot conveni o alta distanta minima in afara de cea prev de lege numai prin act juridic incheiat in forma autentica
b) partile nu pot deroga de la distanta minima in constructii prevazuta de lege
c) aceasta consta in 60 cm fata de linia de hotar, daca prin lege sau regulamentul de urbanism nu se prevede altfel
oana_01 a scris:
wow!!! Hellene, welcome back :) de cand nu te-am mai vazut..... :kissing:
Salut, Oana! Nu am mai scris, dar v-am urmarit atat cat am reusit. As vrea sa incerc din nou in vara. Totusi, e tare greu, avand in vedere nebunia noilor coduri. Nu stiu ce entuziasm au ceilalti care invata, dar mie mi se pare cam dificil anul acesta. Astept sa vad tematica provizorie, pana atunci mai citesc la civil. Dupa cum se vede, am inceput cu realele. :) Spor! :kissing:
In cazul in care arborii de 2,5 m inaltime sunt plantati la 1 m de linia de hotar si au ramuri care se intind peste fondul invecinat, proprietarul acestuia din urma:
a) poate solicita scoaterea arborilor pe cheltuiala proprietarului fondului pe care acestia sunt plantati
b) are dreptul de a culege toate fructele din ramurile ce se intind pe fondul sau
c) nu poate taia ramurile ce trec peste linia de hotar