avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate avioane

Activitate avioane

Răspuns la discuția Cum se pleaca in europa?
Cetateanul abia a ajuns in Romania,cu viza pentru Romania.Iitrebuie viza pt a calatori intr-un alt stat european?
Un cetatean arab are invitatie pentru a ajunge in romania.Cum poate parasi Romania,pentru a ajunge intr-o alta tara din Europa?Care ar fi variantele legale si ce efecte ar avea asupra persoanei care i-a facut invitatia?Va multumesc!
am un prieten egiptean.Stie cineva cum as putea sa ii fac chemare?si pe ce perioada se poate face?
Buna ziua.Am lucrat barman o luna fara a mi se incheia un contract de munca,cu toate ca imi fusese promis.Am plecat,dar nu am primit nici un ban.Cum pot recupera banii pt ce am muncit?in perioada cat am lucrat am emis facturi,clientilor,cu datele mele de identificare,deci pot demonstra ca am lucrat acolo.Va multumesc!
Este suficient invocarea cazului fortuit?
ce motiv as putea invoca?termenul il stiu!
Buna ziua.Am fost oprit de o masina de politie,spunandu-mi ca am fost surprins circuland cu viteza de 90 km/h,in localitate.Precizez ca masina cu radarul circula din sensul opus si ne-am intalnit in curba,dupa care a intors dupa mine.Am semnat procesul verbal.Se poate face contestatie?Are vreo importanta ca in momentul respectiv transportam o persoana inconstienta la spital,la urgente,fapt precizat si agentilor de politie?De la urgente am solicitat copie a fisei de primire a pacientului in care se precizeaza ca a fost adus cu masina mea.
Va multumesc!
Discuție taxa auto
Am platit si eu taxa auto in decembrie 2008(cu doua zile inainte de triplarea ei).Ma incadrez sa cer recuperarea ei?Inca o problema ar fi ca am pierdut chitanta.Se mai poate face ceva?Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția incredintare nume
am un avocat care imi spune ca nu am ce sa fac,dar e cam la inceput.(poate nu stie)
Răspuns la discuția incredintare nume
urmeaza termenul de judecata.Cum ma pot apara in aceasta situatie?Avocatul spune ca nu o sa scap