nu,nici nu se pune problema.am primit doar o invitatie in data de 15.02.2012 pentru rezolvarea litigiului pe cale amiabila.
acum doi ani,propietarul a avut initiativa inainte de plecarea mea,dupa ce s-a asigurat ca am zugravit si obiectele de inventar sunt prezente,mi-a cerut sa scriu pe o bucata de hirtie a4 ca imi revine obligatia sa platesc o suma de bani.fara martori.fara notar.
Buna ziua!
Va rog respectos sa imi oferiti consiliere intr-un litigiu intre mine si o persoana care doreste sa ma actioneze in instanta pentru plata unor cheltuieli:
-am primit la locul de munca o invitatie la sediul unei firme de avocatura pentru un litigiu intre mine si o persoana in al carei apartament am locuit in calitate de chirias.Desi nu a dorit sa incheiem un contract de inchiriere pe motiv ca nu doreste sa isi diminueze veniturile platind impozit la stat,imi cere sa platesc 10458,00ron reprezentand cheltuieli de renovare a apertamentului,restante la intretinere si chirie.Mentionez ca aceasta mi-a ceut la plecarea din apartament sa zugravesc apartamentul,lucru care l-am facut.Apoi,mi-a cerut sa imi iau un angajament scris in fata ei ca voi plati restantele pe care le am,fara prezenta unor martori.mentionez ca am achitat o suma imoprtanta dupa o luna de zile.Si cu toate acestea,doreste sa platesc o suma de bani pe care nu imi apartine.Daca nu avem un contract de inchiriere incheiat intre noi,ma poate avea cistig de cauza in instanta?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc frumos pt.raspuns,imi cer scuze daca am fost insistent.Eram constient tot timpul ce risc implica acest lucru,doream sa imi satisfac aceasta curiozitate.Sincer,exista solutii...implica niste cheltuieli duble din parte mea.Pot sa cumpar,spre exemplu de la parintii,si sa iau banii de la ei...sau de la socriii...trebuie sa ma interesez ce fac cu ipoteca...
BUNA ZIUA!EU CAUT O" CHICHITA AVOCATEASCA 'SA POT SA INCASEZ PRESUPUSA DIFERENTA CARE S-AR PUTEA SA IMI RAMINA DUPA CE BANCA,IN URMA EVALUARII,IMI APROBA CREDITUL RESPECTIV!CE MIJLOACE,CE CAI DE ATAC AM SA POT SA INTRU IN POSESIA UNEI DIFERENTE CARE S-AR PUTEA SA RAMINA INTRE VALOAREA CREDITULUI APROBAT DE BANCA SI PRETUL PE CARE IL CERE VINZATORUL,SA ZICEM,MAI MIC DECIT SUMA APROBATA DE BANCA?
doresc sa cumpar un apartament prin banca si sa fac o conventie cu vinzatorul sa sa inchiem actul de vinzare pt o suma mai mare si sa incasez diferenta.
buna ziua!
numele meu este romeo si doeresc sa fiu consiliat in urmatoarea problema de natura juridica:
-am un contract incheiat cu un furnizor pentru servicii de telefonie si internet.
au reziliat contractul pentru neplata si mi-au cerut daune si penalitati in val.de 8000ron.nu am platit nici un leu pt ca este o mirsavie!se poate insttui o poprire pe contul de card in care imi este virat salariul?de catre un executor bancar,bineinteles.
BUNA ZIUA!
NUMELE MEU ESTE CIMPINEANU ROMEO SI DORESC SA PRIMESC RASPUNS LA URMATOAREA PROBLEMA:
-TATAL MEU ESTE ADMINISTRATORUL UNEI SOCIETATI COMERCIALE SRL FRANCIZA A FRANCIZORULUI .... SRL,SPECIALIZAT IN PRODUCEREA SI DISTRIBUIREA DE TIMPLARIE DE ALUMINIU.
RECENT A PRIMIT O HOTARIRE JUDECATOREASCA A UNEI INSTANTE CIVILE PRIN CARE ESTE OBLIGAT SA PLATEASCA URMATOARELE SUME:
39000 LEI ADMINISTRATIEI FINANCIARE;
14400 FRANCIZORULUI:
3000 ONORARIUL EXECUTORULUI.
IN PREZENT TATAL MEU ESTE ADMINISTRATORUL UNEI ASOCIATII DE LOCATARI SI ESTE REMUNERAT CU 750.00RON.
INTREBAREA MEA ESTE DACA EL NU PLATESTE ACESTE SUME,POATE
FI ULTERIOR CONDAMNAT LA INCHISOARE?
BUNA ZIUA!NUMELE MEU ESTE CIMPINEANU ROMEO,SI DORESC SA STIU DACA SORA MEA,CETATEAN ROMAN,CASATORITA CU UN ALT CETATEAN ROMAN,ACTUALMENTE PE TERITORIUL ITALIEI FARA CETATENIE ITALIANA PENTRU EA SI SOTUL EI,DORESTE SA PARASEASCA ITALIA IMPREUNA CU COPILUL MINOR DE 2 ANI FARA A FI INSOTITA DE SOT CARE MOMENTAN SE AFLA IN ROMANIA SI SI-A ABANDONAT FAMILIA.ARE NEVOIE DE PROCURA DIN PARTEA ACESTUIA PENTRU A SE REINTOARCE IN ROMANIA?