Puteti sa-mi explicati putin ce inseamna termenul de a concesiona,si care sunt demersurile?
Ca sa raspund la intrebarea dumneavoastra.Prin octombrie anul trecut am mai facut un post legat de aceasta intrebare, din cate am inteles. Uscatoriile sunt proprietate comuna, deci acolo fiecare dintre proprietari are o cota-parte pe care nu si-o poate vinde legal decat la notar.In baza acestui fapt ,ma gandeam sa fac o AG si sa strang semnaturile fiecaruia cum ca sunt de acord.Acuma sunt un pic buimac,m-i s-au dat peste cap planurile.
Ne-am hotarat in cadrul unei asociatii de proprietari sa vindem baile comune din blocul nostru pentru a-l renova.Intrebarea mea este,am nevoie de toate semnaturile locatarilor sau un procent anume,si odata ce am semnaturile cum facem demersurile catre vanzarea bailor,daca am un cumparator.Multumesc anticipat
exact ce intreaba titlul
Va multumesc B-)
As dorii un model pentru o notificare de plata unui locatar in cadrul asociatiei de locatari (daca nu are nici o logica ce am scris mai sus scuze nu sunt cuvintele mele )
Este vorba de datorii la intretinere si din cate am inteles asociatia de locatari nu poate soma ci numai notifica proprietarul in legatura cu datoriile existente ,insa nu stiu ce ar trebuii sa scriu in acea notificare.Apreciez orice ajutor primit
Buna ziua ,draga forum am cautat recent la rugamintea tatalui meu o modalitate de a calcula cand va iesii la pensie dar cu putine rezultate,in mare parte sunt in ceata.
V-as ruga frumos, stiu ca este o povara,sa-i calculati cand va iesii tatal meu la pensie.Sau daca nu macar sa ma indreptati in directia buna.Deci el mi-o dat un carnetel aici cu absolut toata vechimea lui in munca spunandu-mi:"trebuie precizat totul de aici altfel omul nu intelege".
Vechimea in munca=
Barbat nascut la 07.12.1957
-25.06.1974 - 14.03.1977 =Strungar
-20.06.1977 - 15.09.1977= soldat.
-15.09.1977 - 16.08.1979=scoala militara de subofiteri militie
-16.08.1979 - 31.08.1983 =subofiter activ de militie -trecut in rezerva la cerere in 31.08.1983 platit contractul - 8800 lei
-13.01.1985 - 28.03.1989=vagonetar subteran in mina
-07.09.1989 - pana in prezent = manevrant vagoane CFR
Deci cam asta ar fii....va multumesc anticipat pentru orice ajutor mi l-ati putea da
Buna ziua,
O cunostinta de a mea are cateva asa zise nelamuriri mai mult sau mai putin legislative si mi-o cerut ajutorul.Si din moment ce nu am habar la majoritatea am apelat la voi:D.Uitati povestea
Am un proprietar in asociatie care spune ca nu plateste fondul de rulment ptr ca nu e obligatoriu si s-a remediat instalatia canalizarii blocului si nu vor sa contribuie la plata.
Pe scurt vreau sa stiu 3 lucruri:
Cum pot sa-i fortez sa plateasca partea lor egala din cheltuieli pentru canalizare?
Fondul de rulment daca este obligatoriu sau nu?
Poate asociatia sa formeze direct somatie datornicilor la intretinere sau trebuie sa contactez avocatul pentru asta?
Va multumesc ptr ca va impartasiti cunostintele cu noi =D>
Buna ziua draga forum, apelez si eu la voi ptr ca am o nedumerire in legatura cu revista aceasta.Vedeti voi am primit de la ei niste mail-uri cu diverse chestii cum ar fii "codul dumneavoastra ptr extragerea de 2000 de euro" ptr o saptamana apoi am primit alt email cu o extragere speciala ptr o masina (nu mai stiu ce tip si nu cred ca este relevant) Apoi astazi m-am trezit cu 2 numere din revista si cu o factura care imi spune ca trebuie sa platesc un abonament de 1 an la revista.Eu eram la lucru cand au venit cele 2 plicuri,dar mama mi-o spus ca nu o semnat nimica la primirea celor 2 colete ...doar au venit pur si simplu.
Acuma le-am trimis email la redactie cum ca o fost o neintelegere dar nu mi-a raspuns nimeni.Urmeaza sa-i sun in cel mai scurt timp.Sfatul prietenilor o fost sa nu platesc nimic din moment ce nu am semnat ptr abonament.Voi ce parere aveti?
Va multumesc pentru raspuns ,si va doresc o zii buna :D
Buna ziua, sa spunem ca sunt administrator al unui bloc de nefamilisti,fiecare proprietar are garsoniere si avem baile comune.In urma unei decizii de acord comun s-a hotarat a se vinde uscatoriile(fiind camera de langa baile comune) .
Cineva din bloc ar dorii sa cumpere una,dar eu sunt in bezna cu demersurile, v-as ruga daca ma puteti sfatuii cu ce ar trebuii sa fac.
Va multumesc.